Nie wiem czy to za sprawą zmian które ostatnio nadeszły (bo przedtem tego nie było, o ile dobrze pamiętam) ale na howrse PL po uzyskaniu Konta Pegaza dostałam zadania (typu posiadaj tyle i tyle znajomych, komentarzy, wiadomości) dlatego też prosiłabym o pomoc w gratulowaniu - Jeśli dobrze rozumiem treść, mam posiadać 1000 gratulacji, jak na razie jest ich około 800. Ktoś pomoże? :kwiatek: Znajduję się pod nickiem _Lovinghorses_
Do wymiany za equus mam Różdżkę Płodności, Zestaw Harmonii oraz siodło + podkowy posejdona (osobno) do negocjacji. 🤣
Generalnie to ja nie umiem trenować koni, co z resztą widać świetnie po moich szetlandach - niby "wytrenowanych", a koń z PG 811 ma więcej umiejętności, niż ten z ponad 850. Fiorda kupiłam na próbę, nie miałam na celu nic z nim osiągać 😉
[s]Szukam osoby, która mogłaby uśmiercić u siebie 8 / 9 moich koni. Konie zostaną postarzone przeze mnie do 30 lat, więc wystarczy 1 PD na konia. Mogę się odwdzięczyć 200 tys Eq, 2 jednorożcami (achałtekińskim i knabem - ogierami bądź kalczami), Herą lub 2x Piorunami (do wyboru)[/s]
Szukam osoby, która mogłaby uśmiercić u siebie 7 / 8 moich koni. Konie zostaną postarzone przeze mnie do 30 lat, więc wystarczy 1 PD na konia. Mogę się odwdzięczyć 200 tys Eq, 2 jednorożcami (achałtekińskim i knabem - ogierami bądź kalczami), Herą lub 2x Piorunami (do wyboru)
Mogę na koncie brata: lukaszsz222 edit: Jak się zgadzasz, to tylko uważnie wpisuj te dwójki przy loginie, jakby co, bo jest inny gracz z inną ich liczbą.