Na ang howrse mam na wymianę za coś na polskim : 😉 Fertility Wand x 4 Eolus' Wind x 2 Seahorse x 1 Black Orchid x 3 + pkt dorastania, rzepy, uzda szyta na miarę.. 😉
Dam tickety/ piramidki/ siodlo szyte na miarę na angielskim w zamian za piramidki na pl! Ale na ang mam staż tylko 6 dni więc co do siodła i pktów to za 4 dni jak będę mogła wysyłać 🙂
Hello paciaworo, You have joined the last Lottery draw with 6 tickets. You have won... 1 x Aging point 5 x Turnip 4 x Energy Mash 1 x 20 % of energy for all your horses 3 tickets for the next draw congratulations and happy gaming! The Howrse Team
losowanie z 1 (?)
Hello paciaworo, You have joined the last Lottery draw with 3 tickets. You have won... 10 x Turnip 4 x Energy Mash congratulations and happy gaming! The Howrse Team 🤔 😵 🤔 😵 🤔 😵
Pacia, moje zazwyczaj były 200/300. Chyba, że puszczałam słabe konie ( bo przez pewien okres moje dobre konie zdechły) Ale też dobre miejsce zajął twój 😉
Ja mam farta, że mam Efekt Tornada i mogę zgłaszać 4 konie dziennie 😉 + mam prawie wszystkie bonusy w GP
Urodziła mi się klaczka z gwiazdką 🙂. ale mam radość , chociaz to tylko wirtualny źrebolek 😅 🤔wirek: Poza tym chętnie porozdaję piramidki, zawsze przyjmę konisie na boksy z marchewkami, mam nadzieję, że ktoś kupi mojego ogra z zestawem Posejdona... Człowiek stary, a się bawi 🤔wirek:
Hello paciaworo, You have joined the last Lottery draw with 2 tickets. You have won... 1 x Aging point 200 x Apple congratulations and happy gaming! The Howrse Team omnia wyślij mi na paciaworo 😅