Dzisiejszego dnia udało mi się zaliczyć wszystkie kliki łącznie z nocnymi. 😉 Do 1 to posiedzę, a następny klik wypada na 4 a później na 7. Wstaję do szkoły o 6, więc mam nadzieję, że uda mi się zaliczyć. ;p
Jeśli masz na PL, a ja wytrzymam, to będę mogła klikać. 😉
Fin, jakby ci się w nocy nudziło (i później też) to dałam ci autoryzację na PL i jakbyś mogła mi też kliknąć :kwiatek: Do 4 nie wytrzymam a jutro mam egzamin więc wypadałoby się przespać (czyli na 7 też nie wstanę, do 10 pewnie kliknę) a później egzam mam do 15 więc w domu będę koło 17 😵 Także baaardzo proszę o potrzebne kliki (4, 13, 16) :kwiatek:
Wyczaiłam już dobry system na klikanie. Kładę się wcześniej spać, żeby mieć siłę wstać i kliknąć w przedziale 4.00-7.00, a moja siostra, która zwykle długo siedzi, klika od 1.00 do 4.00. Dzięki temu nie muszę się na razie martwić, że prześpię budzik o 3:50 😁
Puszka Pandory x 4 Muśnięcie Filotes x 1 [s]Uzda Posejdona x 2[/s] [s]Złote Jabłko x 1[/s] [s]Różdżka Płodności x 1[/s] Promień Heliosa x 1 Krew Meduzy x 1
hihi ktoś dał na wymianę zaczarowaną dynię za 2 pioruny zeusa 🙂 że mam ich 24szt to kupiłam użyłam na koniu i mam konia Dynię 🙂 brakowało mi jego i ducha więc teraz tylko na ducha muszę polować 🙂
Kiedyś każdy Polak wiedział czym różni się bułany arab od gniadego kłusaka francuskiego. Dziś ta wiedza zanika, a szkoda. 😁 skupienie się na opiece nad żywą, choć cyfrową istotą, jest esencją gry.