Jak by ktoś był zainteresowany sprzedaje wałachy do GP ras : achał- tekińskiej ( najlepsza hodowla Dio della Notte ) - idealne do przełaju, po łzach lub bez łez 😉 luzytańskiej ( hodowla неправильные пчел) - idealne do kłusu i ujeżdżenia 😉
Mam klacz jednorożca, wystawiam 😉 [s]wystawione, oddasz kiedyś tam 🙂 [/s] edit: dopiero doczytałam, że na com. na com mam, ale 6 miesięcy dopiero, więc jak chcesz 🙂
Czy nie pożyczałam ,którejś dziewczynie z forum konia pow.25 lat z um.0 ? Teraz jak czytałam wasze wypowiedzi i przypomniałam sobie o nim,a wiadomości,które pisałam z tą dziewczyną usunęły się 😵...login Jiska na pl
calore tylko pw...a wiadomości się chyba automatycznie kasują,bo ich nie mam. Wystawiła go na sprzedaż zarezerwowaną ale zapomniałam go odkupić go po 10 dniach,a teraz juz go nie ma. CatGirl przepraszam za wprowadzenie w błąd. 😡
Taką oto wiadomość właśnie otrzymałam 😵, ktoś chętny ? 😂 Trenuje konie lub moge je wychowywać na zamówienie (jeśli dasz łzy afrodyty źrebaka dostaniesz za darmo).Cena od 1 do 4kuponów za trening (zależy jaki wynik końcowy ).Wychowanki odrazu po narodzeniu oddaje w ręce klijenta .Cena od do 3 kuponów (zależy o genach ). I od razu konik będzie miał 100 blupu możesz też zapłacić equss. Cr dajesz ty Oferuje: -konie czystej krwi -bardzo dobrą opieke -w mniej niż 3 tygodnie go wytrenuje (możliwość krutszego treningu jeśli koń ma OM) -uczciwość -mam dużo zadowolonych klijentów trenuje do 1300 um
Puszka Pandory x 3 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Klepsydra Kronosa x 1 Chmurka x 1 [s]Różdżka Płodności x 1[/s] Łzy Afrodyty x 1 Krew Meduzy x 1 Podkowy Posejdona x 1
wymienię na to samo na com 😉 ps. krew i klepsydra zarezerwowane 😉