Ja czekam na jakiegoś Boskiego 😉 Tu zrobię co się da, mam rogi i klepsydry. 5żywiołu sie nie opłaca 😀 trzeba zużyć 3RO a sprzedam go za 2 kupony 🙂 Jedynie na Nyx się porwę 😀
od 8 do 1 roku: 1h zabawy,karmienie, 1h zabawy, rzepa, ile sie da zabawy, marchewka+glaskanie+napoj 1rok 2 miesiące: 1h, rzepa, 1h karmienie, ile sie da zabawy, marchewka+glaskanie+napoj 1 rok 4 miesiące: 1h, rzepa, 1h karmienie,, tyle zabawy ile ilosc juz sie nie zwieksza
Odnowa Biologiczna dla twojego konia Jeżeli masz konika o bardzo niskim morale/energii/zdrowiu, niskim PG, i sądzisz że koń do niczego się nie nadaje, to moja odnowa biologiczna jest dla ciebie. Podczas 10 dni ( tyle trwa odnowa) daje twojemu konikowi czarną orchidee ( jeżeli koń ma mało energi/morali/zdrowia) , trenuje go , daje możliwie dużo bonusów i próbuje zrobić z nim jak najwięcej. Cena takiej odnowy waha się pomiędzy 5 000 a 20 000eq. To mało a robię z tak naprawdę straconego konia , wspaniałego wierzchowca ZAPRASZAM!!
Dzieki dziewczyny😉 Ten pierwszy to taki eksperyment - wycięłam go ze swojego starego rysunku ołówkiem. Zobaczymy czy sie spodoba😉 jakaterina00 , kiedyś rysowałam, nawet tu na volcie😉 Ale juz mi się znudzilo i w ogóle nie siadam do rysowania z własnej woli. Chwilowo mi się odwidziało przez tą grę, bo tu są jakies emocje czy przejdzie czy nie 😉 No i tablet wreszcie poszedł w ruch. A tak to starsznie to nudne niestety. Tu mam parę starszych rysunków: http://arabian-alice.deviantart.com/gallery/
ja nawet za rysowanie się nie zabieram, bo totalne beztalencie ze mnie. ale jestem na prawdę pod wrażeniem talentu! na deviantart Banderas podobny trochę do mojego Bandosa. nawet imę pokrewne 🤣
You can't continue... You cannot log in because your account was suspended on 2012-08-10 12:59😲3 (reason: Multiple accounts on the same server are not allowed per General User Conditions.)
wyskoczyło mi, kiedy chciałam się zalogować na com! gdzie tu się pisze na kontakt?! po angielsku mam do nich pisać? nie mam żadnego innego konta 🤔 komuś udało się kiedyś z nimi skontaktować? jak poproszę, żeby podali mi login tamtego konta to mogą to zrobić? cholera :/ jeszcze żeby to na pl było :/ tyle dobrze, że zawieszone, nie skasowane! echhh 👿
napisałam, ale pewnie przez weekend nie odpowiedzą :/ a miałam takie szanse na konia z eliksirów i całą resztę! czy ktoś tu dzieli konto z Bay? czy ma ktoś może konto na co, którym mogłabym się zająć przez jakiś czas? może jakoś to odwołają 🤔 hehe, nie pomyślałabym, że będę pisać "list formalny" w takiej sprawie 😉 mam nadzieję, że zrozumieją 😉