Ja też 😉 pokombinowałam, wymieniłam Hipogryfa na 2 smoki i te 2 smoki na ducha. teraz muszę jakimś cudem skołować gazelę i będę mieć też objęcia. Będzie ktoś chętny na jutro na wymianę 2 hipogryfy na gazelę? 😉
Sisisa jaki masz na razie prestiż w ośrodku? ja powoli pnę się do góry, dotarłam do 74% i czekam na zastrzyk equus żeby dokupić największe boksy. jeśli jesteś zainteresowana, to mogę Ci napisać co zrobiłam, żeby podbić z 50% do stanu obecnego. tylko to dłuugi proces, przynajmniej u mnie.
na COM mam na wymianę na PL: 2 passy najlepiej na to samo, ew 2 RO lub 5-ty żywioł 2 zestawy harmonii, może być na to samo, ew inne zestawy (posejdon, hera) klepsydrę, najlepiej na to samo 😉
Mam dwie prośby co do com: 1. potrzebuję jednoroga klaczki do zaliczenia zadania 2. potrzebuję konia powyżej 25 lat z 0 umiejętnościami Mogę zapłacić i dorzucić sporo rzeczy z CR. :kwiatek:
I otworzyłam 4 RO na PL. Ogólnie wygrałam: 14000 equus Uzda szyta na miarę 75 rzep 3 mieszanki energetyczne 13 punkty dorastania Łzy Afrodyty 70 jabłek Klepsydra Kronosa Róg Obfitości Krew Meduzy 2 mieszanki kaloryczne Żaba x2 Wiewiórka x2 Sowa x2 Hipogryf x4 Owca x2 Motyl Pies Gryf x2 Żółw x3 Struś