Jupiii posłałam po Neptuna 🙂 Dunkaa- ja niestety później, bo w 1 dzień wypraw posłałam po objęcia, kamień itd itd i musiałam czekać 5 dni aż mi coś wróci
No to nie skorzystam, ale dzięki. :kwiatek: Nie ma któraś starszej klaczki?
edit. ale ja głupia jestem, gdybym sobie wszystkie podróże poukładała to spokojnie mogłabym po Neptuna wysłać. Nie otwierając RO, nawet specjalnie się nad tymi wyprawami nie zastanawiając mam już 19, to gdybym jeszcze jakoś nad tym pomyślała to na pewno bym miała tego Neptuna. 🤔
jakby ktoś chciał to mam ze zwierzaków: Feniks x 1 Gryf x 1 Kot x 1 Koza x 4 Kura x 1 Owca x 2 Sowa x 1 Wiewiórka x 1 Zebra x 4 Żaba x 2 Żyrafa x 1 Żółw x 1 jakby ktoś był zainteresowany to PW- może jakoś się dogadamy ps. w razie mojego nieodpisywania na propozycje proszę się nie denerwować bo będę wieczorem : )
mam na zbyciu, gdyby ktoś potrzebował: Feniks x 1 Gazela x 1 Gryf x 4 Jaskółka x 8 Kot x 4 Koza x 3 Królik x 1 Kura x 6 Motyl x 2 Owca x 2 Pies x 4 Sowa x 4 Wiewiórka x 2 Zebra x 1 Żaba x 5 Żyrafa x 1 Żółw x 20
Też gram. Nick boniowata. Mam pytanie. Czy sitterowanie 800 koni dziennie (karmienie-czyszczenie-spać) za 2 kupony lub 2 konie na kupony tygodniowo jest według Was opłacalne?