też tak macie, jak blupujecie konia, że najpierw ma on ok 17 wygranych, potem długo długo nic, aż tu nagle bum i wygrywa na raz 15 zawodów? 🤔 już nawet nie liczę, który raz mi się tak przytrafiło 😉 poratuje ktoś PD na com? oddam jutro na pl 🙂 (albo com, jak kto woli 😉) dziękuję za PD :kwiatek:
calore na com mam: Ploutos' Parchment x 4 Croesus' Fortune x 4 Medusa's Blood x 3 Helios' Ray x 3 Philotes' Stroke x 3 Pandora's Box x 3 Harmony Pack x 2
Hera Pack x 2 Black Orchid x 2 Artemis' Arrow x 2 Bonus Pack x 1 Apollo's Lyre x 1 Poseidon's Horseshoes x1 byłabyś może zainteresowana zestawem Hery lub Harmonii na różdżki?
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=6547010 powiedzcie jak to możliwe, że źrebak ma ZH? opcja jest dostępna od 18 miesięcy, ten ma 10... patrzyłam u swoich źrebaków i nie można dać wcześniej (nawet nie ustalając maści, tylko tak o, żeby wisiał)
Albo trafiają się wymiany z 4 liter(Woda Młodości czy dwie Pięty Achillesa za OM :zemdlal🙂, albo takie okazje, że szok- ostatnio kupiłam OM za 220tys, a wcześniej były jeszcze za dwie Klepsydry. 🤔wirek: