asia540 wystaw na Jekaterina jeśli jeszcze aktualne. Nie ma kamienia prawda? Brakuje mi jeszcze 1 Hipogryfa, 1 Smoka i 2 Duchy i będę mieć na wyprawę na Neptuna. Na razie mam zakończone 4 wyprawy, jutro zakończą się kolejne 3. Trzaskam teraz jednodniówki żeby jak najszybciej dużo wypraw złapać, bo 30.07 jadę na spływ kajakowy i wracam dopiero 5.08. Mam nadzieję, że zdążę.
Jak wam idzie oswajanie koników? Ja mam 66.9% i 20.40 UM. Ciężko złapać żeby je podnosić...
czy stracha na wróble albo prysznic do boksu można wysłać jako prezent? jeszcze 7 wypraw i wysyłam po Neptuna 💃 mam towarzyszy na 6 z tych 7 wypraw i prawie wszystko na Neptuna 🙂
czy stracha na wróble albo prysznic do boksu można wysłać jako prezent? jeszcze 7 wypraw i wysyłam po Neptuna 💃 mam towarzyszy na 6 z tych 7 wypraw i prawie wszystko na Neptuna 🙂
calore, jak Ty zdobyłaś tych wszystkich towarzyszy ???
calore - jak Ci się udało, mi dopiero 1 wyprawa wraca za 2 dni 🤔 dopiero będę miała 6 wypraw, więc jeszcze 20 muszę mieć, ciekawe jak... jak jedna trwa po 5 dni.
mówię o com, tam się zaczęło kilka dni wcześniej. a poza tym robiłam w większości wyprawy po 1 dzień, teraz robię te po 3, a na koniec mam te po 5 i więcej.
te już mam: 10 x Aging point 5 000 1 x Chronos' Timer 1 x Black Orchid 1 x Made-to-measure saddle 1 x Made-to-measure bridle 1 x Harmony Pack 20 x Turnip 5 x Caloric Mash 1 x Golden Apple 1 x Ploutos' Parchment 5 x Energy Mash 1 x Made-to-measure bridle
a na te czekam:
20 x Turnip 7 hours 2 minutes
1 x The 5th Element 1 day 17 hours
1 x Golden Spurs 1 day 18 hours
1 x Shower 2 days 18 hours
1 x Zeus' Lightning Bolt 2 days 18 hours
niektóre się powtarzają, bo na nic lepszego nie miałam towarzyszy.
ehh to niestety muszę robić wyprawy po 1 dzień, co w ogóle mi się nie podoba, bo mam towarzysz sporo na tych od 3 dni wzwyż, a niestety nie zdążę :/ denerwuje mnie ta gra już, po co mi te 1 dniowe wyprawy, przecież te rzeczy mi się nie przydadzą. Mam 2000 rzep, to po co mi kolejne 20 :/ masakra
a ja sobie zrobiłam dokładną listę co potrzeba na każdy przedmiot który jest do zdobycia, bo to akurat 25 wypraw + 26 Neptun podliczyłam wszystko co mi potrzeba i porównałam z tym co mam i wyszło mi, że brakuje mi łącznie do 26 wypraw :
4x kot 5x żyrafa 2x duch 3x hipogryf
zrobione już mam punkty dorastania, uzdę szytą na miarę i piorun zeusa robią się klepsydra kronosa, siodło, mieszanka kaloryczna, kamień i objęcia
w zapasach mam:
Duch x 3 Feniks x 9 Gazela x 2 Gryf x 10 Hipogryf x 1 Jaskółka x 9 Kot x 1 Koza x 8 Królik x 15 Kura x 2 Motyl x 16 Owca x 15 Pies x 14 Smok x 5 Sowa x 4 Struś x 3 Wiewiórka x 7 Zebra x 16 Żaba x 9 Żyrafa x 2 Żółw x 11
Dzisiaj na PL będę miała zakończone 10 wypraw 🏇 muszę sobie zaplanować co jeszcze zrobię żeby mi czasu starczyło na tych następnych 15... po żywioł, objęcia, wagę i Neptuna wyślę chyba w ostatni dzień. Moi towarzysze Duch x 2 Feniks x 17 Gazela x 2 Gryf x 2 Hipogryf x 4 Jaskółka x 5 Kot x 9 Koza x 10 Królik x 1 Kura x 28 Motyl x 3 Owca x 11 Pies x 18 Smok x 5 Sowa x 2 Struś x 2 Wiewiórka x 13 Zebra x 6 Żaba x 4 Żyrafa x 3 Żółw x 7
moje wyprawy: siodło szyte na miarę, promień, złote jabłko, klepsydra, harmonia, kamień i nyks ( a z tego nyksa to ja już jestem bardzo dumna, bo drugi + jeszcze mam laskę i chyba też nyksa wezmę :hihi🙂
no, wszystko policzyłam i wyszło na to, że 31.07 robię wyprawę po Neptuna 😍 brakuje mi do wszystkiego 3 owiec i 1 motyla 😉 jak ktoś na com szuka fajnych towarzyszy, to mogę się jakoś wymienić 🙂 mam nadprogramowego ducha, hipogryfa i feniksa 😉