Dziewczyny, mam chyba mega laickie pytanie 😡 Jak ten czas leci w tej grze? Położyłam konia spać o 20😲0 i kiedy będzie rano? Jutro rano? :P Tzn. czas jest realny? Czy da się go jakoś przyspieszyć nie używając postarznia konia?
ashtray przyspieszyć możesz tylko punktami dorastania 🙂 Czas, który wyświetla Ci się po lewej stronie przy koniu to tak jakby osobisty czas konia. Możesz położyć go spać, postarzeć punktem dorastania i znów masz 8😲0 rano. Co innego czas, który wyświetla się na samej górze po prawej stronie zaraz obok pogody- to jest ogólny czas gry.
ashtray możesz łapać je w "UFO"(latają Ci po ekranie, musisz złapać 😉 ), dostajesz je czasami za wykonywanie czynności z końmi i po pierwszym zalogowaniu się danego dnia chyba dwa się dostaje 🙂
klikasz na czarny rynek i masz po prawej stronie na pasku fortunę krezusa, klikasz na nią i po lewej masz konie. Wybierasz konia i zaznaczasz "z zapasów" i już 🙂
hej, hej wcześniej jakoś nie miałam okazji wejść na ten wątek a na polskim howrse gram prawie od samego początku, jak coś to jestem pod tym samym nickiem co tutaj czyli limii 😉
Ja jestem w grze od początku jak weszła na pl. nieraz zastanawiałam się nad zakończeniem jej, ale szkoda mi tej "pracy " którą w nią włożyłam i mówiąc szczerze, mam tyle problemów, a ta gra mnie uspakaja 🙂
finlogując się każdego dnia wygrywając zawody z końmi (maksimum 3 dziennie) przegrywając zawody z końmi (maksimum 3 dziennie) obchodząc urodziny z końmi, gdy się budzą (maksimum 2 dziennie) otwierając Rogi Obfitości biorąc udział w błyskawicznych sprzedażach znajdując w ufo mieszając inne kolory farb .