Flygirl z tego co mi wiadomo, to do 5 roku życia możesz, aczkolwiek ja zmieniałam i 20 letnim koniom 😉 Klikasz na krzyżyk przy imieniu konia, zmień profil i tam masz do wyboru specjalizacje 🙂 Morskie Oko możesz mi podpowiedzieć, gdzie mogę sprawdzić te ośrodki?
myślę, że Morskie Oko chodziło o to, żeby wejść w ranking ośrodków, zobaczyć jakie mają zawody i wkleić ich nazwy pod listą wybierania zawodów. mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam i zrozumiale napisałam 🤣 ośrodki z początku rankingu będą mieć zawody z rozetami, ale do tego trzeba konia z dużymi umiejętnościami. no i nie wystarczy wziąć udziału, trzeba wygrać 😵 Q zaraz odpiszę ci na com 🙂
CzarownicaSa kliknij na ranking ośrodków jeździeckich. Potem "zobacz rankingi najlepszych zawodów" i przełączasz na "zawody jeździectwa western". Np. w western pleasure masz 4 zawody z rozetami - jak klikniesz na nazwę zawodów to potem masz stronę gdzie jest nazwa ośrodka. Tą nazwę ośrodka musisz wklejać. W trailu jest dużo więcej zawodów z rozetami. A no i jak zobaczysz zawody z wynikami z dzisiejszą datą to nie ma sensu ich wklejać bo będa niedostępne.
A to czy jakiś błąd był czy nie to na stronie ze szczegółami danych zawodów które się odbyły można sprawdzić. Nie wiem od czego to zależy. Wysyłałam jakiegoś konia na nie i czasami niezależnie od tego czy miał miejsce 2 czy 4 zdarzał się błąd. Taka troche loteria
Morskie Oko dziękuję dobra kobito :kwiatek: :kwiatek: mam tą nokotę, jak będę miała czas to ją zrobię 😉 dzisiaj mnie odbanowali, w końcu :P ma ktoś duchy, feniksy, smoki, gryfy na sprzedaż ?
Morskie Oko dziękuję dobra kobito :kwiatek: :kwiatek: mam tą nokotę, jak będę miała czas to ją zrobię 😉 dzisiaj mnie odbanowali, w końcu :P ma ktoś duchy, feniksy, smoki, gryfy na sprzedaż ?
Na com mam feniksy i ducha,na pl mam tylko feniksa
hah, mój własny koń właśnie zrobił 2:14 w cuttingu, szkoda, że nie miałam go w weekend 🙂 no i w reiningu trafiłam na zawody za 20% energii, w pleasure nic :/
ech, żeby taki TAKI!!! koń nie miał umiejętności wystarczających do rozet! albo mam zwyczajnie pecha :/ wabankowa zmniejsz zdjęcie do 800 max ma ktoś konia do rozet na com?