Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Jiska kupiony 😉 za 10 dni wystawię z powrotem 😉
Okej dzięki 😉... Ma ktoś konia który ma powyzej 20 lat (nie liczac boskich i specjalnych) oczywiście oddałabym po 10 dniach 😉
podrzuci ktoś PD na com 🙂 oddam w za tydzień, chyba że już komuś wczoraj wysłałam 🙂
calore wysłałam  😉
dziekować! :kwiatek: udało mi się dzięki temu wziąć udział w 200 zawodach west 🙂 ale nie pojawiło się żadne nowe dokonanie, dziwne. na razie pogratulowałam, ale za tydzień oddam PD 🙂
Community: Propose an item exchange
O co chodzi w tym zadaniu ?

Już wzięłam udział w 200 zawodach. 😅 Teraz tylko wygrać 50 zawodów.  😵
zaproponuj wymianę (w sklepie- wymiany przedmiotami z BM)
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/commerce?id=302397 może ktoś się skusi na mustanga?  🤣
zaliczyłam zadanie z 200 zawodami  🏇
ale wątpię, czy 50 zawodów wygram... 
ale jakoś dziwnie PG do góry idzie u źreboli. z matki 378.65 i ojca 378.78 mam źrebaki które będą mieć 382 🤔
tez miałam lepsze niż ojciec i matka a matka BLUP na minusie 🤔
Ponawiam pytanie 😀...pozyczy ktos konia ktory ma ponad 20 lat? potrzebuje do zadania -.-
[[a]]http://www.howrse.pl/marche/vente/voir?id=5761786&requete=id%3D1085432[[a]] - obniżka! 🙂

Sprzedam, sprzedam, sprzedam 🙂 Do negocjacji. 🙂 Może być też za Nyksa 🙂
mam rozumieć, że dopiero jak zrobię tygodniowe zadanie nr 3 to będę mogła robić kolejne zadania? jak tak to prze... nie dam rady :/
dokładnie, ja swoje zrobiłam 😀
jakiś przepis na to? 🤣
jakaś laska napisała do mnie, czy nie sprzedałabym jej mojego najlepszego konia. nawet nie wytrenowanego jeszcze. myślałam, żeby odpisać jej cenę z kosmosu, ale chyba nie będę taka wredna ;p
Ponawiam pytanie 😀...pozyczy ktos konia ktory ma ponad 20 lat? potrzebuje do zadania -.-

Jeżeli aktualne to ja mogę 😉
DeJotka dzięki juz mam 🙂
jak zrobić zadanie : Cutting : Uzyskaj czas krótszy niż 2 minuty i 15 sekund w zawodach typu cutting..... ? 🤔
wystaw najlepszego konia, głównie zawody pow 120 % czy coś koło tego.
Moje są za słabe.  Najlepiej koń który ma największe um: wytrzymałość i prędkość.
kto ma ochotę podwyższyć mi poziom zawodów w ośrodku jeździeckim?
W ogóle się pozajmować się zawodami?
jeśli masz wysoki poziom to mogę moje konie powysyłać na Twoje zawody 😉
u mnie tak doszłam już do jednej rozety 😉
ja nawet nie wiem o co tam chodzi, w ogóle się tym nie zajmuję  😡
Mi się udało już dojść do rozet w ujeżdżeniu, kłusie i galopie. Teraz się męczę ze skokami i przełajami 🙁
Mi też  z zawodami w OJ wogole nie idzie.. nie mam pojecia co i na ile poustawiac..  😡
ma ktoś pozyczyc konia ktory wygra zawody w cuttingu 2.15?? na PL
Dołączam się do pytania powyżej 😉 też potrzebuje. 😡
Mógłby mi ktoś wysłać rzepę? :kwiatek: Oddam jeśli ktoś będzie chciał. 😉 Nick flygirl
Wysłałam 😉
Ma ktoś na pl pożyczyć starego konia z 0 umiejętnościami?
mogę dorzucić zestaw Hery w prezencie.
Dziękuję ci bardzo, odesłać? 😉

Nie chce ktoś ode mnie kupić konia za 10000? Odkupię z powrotem.
Nie przesłałby mi ktoś kilku PD?
Bardzo pilnie potrzebuję na com,oczywiście się odwdzięczę 😉
DeJotka moge jeden podrzucic, zapros Qenticaa  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się