Miałby ktoś do sprzedania na com (a najchętniej pożyczenia z zastawem w postaci jednego z moich jednorożców...) konia, który wygrywał rozety w westowych zawodach? Koń do zwrotu po 10 dniach, a ja chętnie odwdzięczę się jakimś przedmiotem z czarnego rynku... Nawet mój największy skiller... arabka z 1800 w umiejętnościach jakoś się w nich nie łapie i chwilowo wymiękam z tym zadaniem...
Jeśli nikt nie ma/nie chce, to w ramach pocieszenia prosiłabym chociaż o informacje jakie dokonanie pojawia się po tym z rozetą i co można za jego zrobienie dostać
Diamond x 10 Black Orchid x 3 Ploutos' Parchment x 3 Croesus' Fortune x 2 Helios' Ray x 2 Pandora's Box x 1 Morpheus' Arms x 1 Horn of Plenty x 1 Philotes' Stroke x 1 Apollo's Lyre x 1 Artemis' Arrow x 1 Poseidon's Horseshoes x 1 Medusa's Blood x 1 Fertility Wand
Takie rzeczy mam do wymiany za coś na pl, najchętniej za to samo, ktoś reflektuje? 😁
Ja mam zupełnie trzy inne dokonania niż wczoraj. 🤣 Więc mam pytanie, a właściwie dwa: ma ktoś może na sprzedaż klacz w ciąży? I kogo mogę zaprosić do znajomych?
mnie, o ile już nie masz, nick jak tu 🙂 Misskiedis muszą mieć powyżej 75% prestiżu Qentica eh, coś mi się machnęło i nie kupię kuponu w poniedziałek, a diamentów nie można wymieniać. przytrzymasz dla mnie tego HoPa do następnego poniedziałku?
Qentica super dziękuje 🙂 edit.Kolejne zadanie...jest ktoś w stanie odkupic ode mnie konia za 10.000 eqs? oczywiscie potem konik wraca do mnie a kase oddaje. 😉
Potrzebuję konia powyżej 25 lat z zerowymi umiejętnościami, pomoże ktoś? :kwiatek: W zamian mogę dać konia na kupon(durna pomyłka... miał już 21 lat, OM i przypadkiem nacisnęłam lekcję... 😵 )