Ok. 😀 Zaraz cię zaproszę. Mój nick: Brendy
w 2 ro miałam Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Owca * Skrzynia Skarbów * 1 000 Equus * 5 rzep * 2 mieszanki energetyczne * 3 punkty dorastania a w skrzyni Wygrywasz… Sprawdź, co kryje się w Skrzyni Skarbów... * Motyl * Fortuna Krezusa * Zestaw Nyks * Duch * 20 000 Equus * 25 punktów dorastania * Grani: Miej oczy otwarte! Niedługo przybędzie! otworzyłam jeszcze 5 RO i w 5 ro Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Wiewiórka * Skrzynia Skarbów * 1 500 Equus * 10 rzep * 4 jabłka * 2 punkty dorastania a w skrzyni Wygrywasz… Sprawdź, co kryje się w Skrzyni Skarbów... * Wiewiórka * Pięta Achillesa * Piorun Zeusa * Smok * 10 diamentów * 15 000 Equus * Grani: Miej oczy otwarte! Niedługo przybędzie! i zwróciły mi się diamenty za jedno RO 🙂
kto mi przetrzyma 5ml 900??
Witaj, Chuda_88, Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 17 losami. Wygrywasz: 1 x Diament 100 x Jabłko 1 x Powiew Eola 3 x Punkt dorastania 1 800 Equus 25 gwiazdek 2 losy na następne losowanie
Ja otworzyłam w sumie 5 ro i miałam same śmieci, jakieś muśnięcia itp. Chyba nie mam do tego szczęścia :P
Cierp1enie jeśli dla rosolowej, to wystawione 🙂
Dalej mam HoPa na com do wymiany za RO na pl, do tego morpheu's arms za to samo albo za kamień, ktoś chętny? 😉
calore już idę 😀 calore dzięki :kwiatek: wymienię objęcia za 2 kupony 🙂
kto będzie chciał krew meduzy lub promień heliosa za coś na com?
Ja mogę krew meduzy za to samo, jeśli chcesz 😉
ok 🙂 za promień chciałabym to samo lub złote jabłko 🙂
Trzeba poczekać, chyba do poniedziałku? wymieniałyśmy się ostatnio, jak to jest, od nowego tygodnia można? 🙂
tak, dopiero w poniedziałek 🙂
Ok, tym razem sobie zapiszę 😎
Ma ktos może jakiś dobry plan treningu do GP żeby um. były jak najwieksze luzytanów? odwdzięczę się :kwiatek:
Pisze tylko te bardziej istotne rzeczy: I RO - Siła tajfunu (podwaja zyski z GP) II RO - RO III RO - Zestaw posejdona IV RO - Zestaw Hery V RO - RO VI RO - Promien heliosa VII RO - Skrzynia skarbow 😅 W Skrzyni skarbow Wygrywasz… Sprawdź, co kryje się w Skrzyni Skarbów... Żaba Fortuna Krezusa Róg Obfitości Lira Apolla 8 diamentów 7 500 Equus Grani: Miej oczy otwarte! Niedługo przybędzie! W RO ze skrzyni - Łzy afrodyty🙂 25 Losów na kolejne losowanie 🏇
jakie czary trzeba odprawić, żeby tyle wygrać? 🤣
a ja kupiłam dwa konie do western i zamierzam porobić westernowe dokonania. kiepa trochę, bo tylko do 4 marca można i już na wstępie walnęli "wygraj 20 zawodów" :/
moje nowe cudo 🙂
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=22840912
A jak znaleźć dokonania western ?
na com są na stronie głównej w tym zmieniającym się okienku 🙂
Znalazła by sie jakaś dobra duszyczka,która pomogłaby mi ? mam problemy z prezentacja 😡
O co chodzi z tym dokonaniem by wziąć udział w zawodach w cuttingu ze stadem 20 cieląt?
mówisz o com czy pl? jak com to wrzuć oryginalny tekst zadania
Take part in cutting competition using a herd of 20 calves
nie mam pojęcia, może chodzi o to, żeby wziąć udział w 20 zawodach, bo w każdych uczestniczy jeden cielak?
A może chodzi o poziom trudności? Bo cutting to przecież oddzielanie cielaka od stada, może im trudniejsze zawody tym większe stado?
no ale nadal to "using" mnie zastanawia. wygląda na to, że to gracz ma skołować skądś te cielaki
Ponawiam pytanie 🙂 Znajdzie sie dobra duszyczka ktora pomoże mi? chodzi o prezentacje. 😡 edit.mam pytanie czy boskie konie moga sie rozmnażać?
Musisz wziąć udział w zawodach, gdzie jest 20 cielaków.
Ponawiam pytanie 🙂 Znajdzie sie dobra duszyczka ktora pomoże mi? chodzi o prezentacje. 😡 edit.mam pytanie czy boskie konie moga sie rozmnażać? po 1. Co w prezentacji? Bo ja robiłam jakieś proste (tło plus ramki w html) więc nie wiem czy dam radę pomóc po 2. Niektóre tak np. Snow + Mgła = ocean ale tylko raz 😉