Motyl x 3 Feniks x 2 Gryf x 1 Diament x 7 Konik Morski x 5 Powiew Eola x 4 Zwój Plutona x 4 Czarna Orchidea x 4 Lira Apolla x 3 Puszka Pandory x 2 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Złote Ostrogi x 1 Laury Dafne x 1
nie gryź 🤣 gryfa nie można wysyłać jak PD, a już wymieniamy się fortunami. odezwę się może jak już wszystko wymienię, co mam teraz umówione, bo za dużo tego 🙂
A na .co.uk jest za 2 passy coś takiego jak Bonus Pack w którym są: 1 x Eolus' Wind + 1 x Daphne's Laurels + 1 x Golden Spurs + 1 x Seahorse + 1 x Boreas's Lunge + 1 x Ploutos' Parchment + 1 x Croesus' Fortune
A gryfy, feniksy, lonże, konika, powiew, laury i ostrogi kupuje się za diamenty 😀
1 x Róg Obfitości 1 x Kamień Filozoficzny 2 miesiące Konta Pegaza 1 x Zestaw Hery 1 x Krew Meduzy 1 x Klepsydra Kronosa
Angloarab Shagya
2 x Zwój Plutona Gratulacje od Ow 16 x Diament 3300 x Jabłko 9 x Uzda szyta na miarę 5 x Siodło szyte na miarę 3 x Smok 2 x Duch 4 x Gryf 6 x Feniks 1 x Pies 7 x Muśnięcie Filotes 3 x Fortuna Krezusa 1 x Pięta Achillesa 5 x Powiew Eola 4 x Czarna Orchidea 4 x Puszka Pandory 77 x Punkt dorastania 47 600 Equus 892 gwiazdki 98 losów na następne losowanie
Alabamka wygrała 10 kuponów 😀 moje: Twoje wygrane... 1 x Siodło szyte na miarę 1 x Duch 1 x Gryf 1 x Feniks 2 x Punkt dorastania 400 Equus 17 gwiazdek 2 losy na następne losowanie
1 x Diament 1 x Muśnięcie Filotes 1 x Puszka Pandory 1 200 Equus 13 gwiazdek 4 losy na następne losowanie
A przed chwilą pierwszy raz w ufo znalazłam: "Gratulacje! Znaleziono Złote Jabłko. Złote Jabłko pozwala ci na zmianę maści twojego konia używając projektów innych graczy Howrse."
zauważyliście, że o 20 czeka się najdłużej na wyniki losowania? no to się doczekałam 😲 Twoje wygrane... 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Smok 2 gwiazdki swoją drogą, to smoki mnie prześladują, najpierw na com, teraz tu (PS. jak ktoś chce, to może sobie zaklepać kamień za OM za com 🙂😉
Dotąd wygrałeś 1 x 5-ty Żywioł 1 x Róg Obfitości 1 x Kamień Filozoficzny 1 x Zestaw Harmonii 2 x Krew Meduzy 3 x Promień Heliosa 2 x Zestaw Hery 2 x Klepsydra Kronosa Angloarab Shagya 2 x Zwój Plutona Gratulacje od Ow 39 x Diament 6100 x Jabłko 19 x Uzda szyta na miarę 12 x Siodło szyte na miarę 5 x Smok 3 x Duch 4 x Gryf 8 x Feniks 5 x Pies 10 x Muśnięcie Filotes 5 x Fortuna Krezusa 7 x Pięta Achillesa 4 x Powiew Eola 10 x Czarna Orchidea 3 x Puszka Pandory 172 x Punkt dorastania 75 800 Equus 676 gwiazdek 226 losów na następne losowanie