2 x Kamień Filozoficzny 1 miesiąc Konta Pegaza 1 x Zestaw Hery 2 x Krew Meduzy 5 x Zwój Plutona Gratulacje od Ow 14 x Diament 1800 x Jabłko 9 x Uzda szyta na miarę 4 x Siodło szyte na miarę 1 x Smok 4 x Gryf 3 x Feniks 3 x Pies 4 x Muśnięcie Filotes 3 x Fortuna Krezusa 1 x Pięta Achillesa 2 x Powiew Eola 2 x Czarna Orchidea 2 x Puszka Pandory 67 x Punkt dorastania 23 000 Equus 557 gwiazdek 110 losów na następne losowanie
ile pokoleń trzeba, żeby wrócić do 100% czystości rasy? to w ogóle możliwe? mam konia 93,8% araba i 6,2 luzytana. "mezalians" nastąpił 4 pokolenia temu. uda się wrócić do pełnego araba?
Eh, a ja same śmieci dostaję. Dotąd wygrałeś... 1 x Krew Meduzy 1 x Zwój Plutona Gratulacje od Ow 14 x Diament 100 x Jabłko 1 x Uzda szyta na miarę 1 x Siodło szyte na miarę 4 x Punkt dorastania 3 800 Equus 74 gwiazdki 11 losów na następne losowanie
No i loteria na com się skończyła, podsumowując You already won...
1 x Horn of Plenty 2 x Harmony Pack 1 x Philosopher's Stone 2 months of Pegasus account subscription 2 x Hera Pack 2 x Medusa's Blood 3 x Helios' Ray 1 x Chronos' Timer
Shagya Arabian
6 x Ploutos' Parchment Ow's congratulations 29 x Diamond 400 x Apple 8 x Made-to-measure bridle 1 x Made-to-measure saddle 1 x Eolus' Wind 1 x Ghost 1 x Griffin 1 x Philotes' Stroke 17 x Aging point 9 000 Equus 239 x stars 40 tickets for the next draw
1 x Harmony Pack 1 months of Pegasus account subscription 1 x Medusa's Blood 3 x Chronos' Timer
Shagya Arabian
3 x Ploutos' Parchment Ow's congratulations 14 x Diamond 1000 x Apple 1 x Made-to-measure bridle 2 x Made-to-measure saddle 1 x Dog 2 x Philotes' Stroke 2 x Croesus' Fortune 2 x Achilles' Heel 1 x Eolus' Wind 24 x Aging point 22 000 Equus 298 x stars 52 tickets for the next draw +
You already won...
1 x Hera Pack 1 x Medusa's Blood 1 x Helios' Ray 1 x Chronos' Timer
Shagya Arabian
Ow's congratulations 8 x Diamond 200 x Apple 1 x Made-to-measure bridle 1 x Dog 2 x Philotes' Stroke 1 x Achilles' Heel 1 x Black Orchid 7 x Aging point 3 400 Equus 116 x stars 12 tickets for the next draw
You already won... 1 x Horn of Plenty 1 months of Pegasus account subscription 2 x Medusa's Blood 2 x Chronos' Timer Shagya Arabian
3 x Ploutos' Parchment Ow's congratulations 13 x Diamond 300 x Apple 5 x Made-to-measure bridle 1 x Ghost 1 x Griffin 1 x Philotes' Stroke 1 x Croesus' Fortune 13 x Aging point 5 200 Equus 263 x stars 28 tickets for the next draw
Posumowując loterię na com 😉 Ktoś chce się coś wymienić z com na pl? Mam jeszcze sporo innych rzeczy, m in. morpheus arms x2 🙂
1 x 5-ty Żywioł 1 x Zestaw Hery 1 x Krew Meduzy 3 x Promień Heliosa 3 x Zwój Plutona Gratulacje od Ow 13 x Diament 1600 x Jabłko 3 x Uzda szyta na miarę 2 x Siodło szyte na miarę 2 x Gryf 3 x Feniks 5 x Pies 3 x Muśnięcie Filotes 4 x Pięta Achillesa 1 x Powiew Eola 2 x Czarna Orchidea 1 x Puszka Pandory 28 x Punkt dorastania 14 200 Equus 428 gwiazdek 60 losów na następne losowanie
ah, złośliwa jestem, ale padam jak takie coś widzę. przekopiowana wiadomość od jakiejś losowej osóbki, która do mnie pisze na Howrse (bo ileż można dostawać takich wiadomości i się w końcu nie odciąć 😉):
afrod..(żeby nie było, nie podaję pełnego nicka): jak tak mozesz ?! \ kupujesz konia i odraz ugo sprzedajeszz...oddam ci pieniadze i oodaj konia za 15 000 ! ja: to się nazywa HANDEL. nie życzę sobie wiadomości pisanych tym tonem. af: dobrze...ale żeby kupić konia i odrazu go sprzedać to trzeba nie mieć serce. ja: oświecę cię- te konie nie są prawdziwe, więc nie mają uczuć itd. wyjdź z domu czasem, bo najwidoczniej zaciera ci się granica między światem wirtualnym a normalnym. af: ale to też jest gra, i w tej grze uznajemy konie za ''prawdziwe''.... ja: nie, to gra i już, nie można nic wirtualnego uważac za prawdziwe, a jesli sie tak uwaza, to znaczy, ze juz najwyzszy czas wyjsc z domu. af: no psychologiem raczej nie jesteś... ja: za to ty najwyraźniej potrzebujesz wizyty u takowego. możemy już zakończyć tą dyskusję (nie musisz odpisywać, to tzw. "pytanie retoryczne"😉? af: wiem co to jest pytani retoryczne...akurat mam 5 z poloka 😁
Dotąd wygrałeś... 1 x Róg Obfitości 3 x Zestaw Hery 2 x Krew Meduzy 1 x Klepsydra Kronosa
Angloarab Shagya 16 x Diament 1200 x Jabłko 6 x Uzda szyta na miarę 1 x Siodło szyte na miarę 4 x Muśnięcie Filotes 5 x Fortuna Krezusa 1 x Powiew Eola 2 x Czarna Orchidea 48 x Punkt dorastania 8 600 Equus 301 gwiazdek 57 losów na następne losowanie
opiekuję się kontem koleżanki na którym jest Bailos. na prezentacji jak byk napisane, że nie jest na sprzedaż, a codziennie czyszczę skrzynkę z mniej lub bardziej poprawnie napisanych wiadomości. dzisiaj dostałam: 'sprzedarz baljosa dam kupony' 😵
ma ktoś ośrodek z lekcjami min. 56? chciałam wstawić konia na 3 dni. trenuję do GP 😉