z koniem powyzej 25 lat i 0 um. wgl chyba mam u siebie na koncie takiego konia, ale ja jestem głupia 😁 😁 🤔wirek: edit : głupi błąd 🤬
to odpadam 🙂 to moje mlodsze jest.
mam już 35 kart na wymianę
ma ktoś pożyczyć konia na zadanie ? a teraz z innej beczki, bo mnie nurtuje: ile macie kuponów na koncie ? u mnie nie wytrzymują długo, zazwyczaj idą na ro, ale teraz mam 1 od wczoraj, bo kupuję kona 🙂
Jak się sprzedaje karty?;>
nie da się, możesz wymienić jeśli masz diamenty
Kupiłam w aukcji jedną kartę i trafił mi się pingwin🙁 Drugi już. Ajjj. Lepiej wrócę do histologii bo się wciągnę xD
Z pingwinów się ciesz, 25. grudnia będziesz mogła wysłać je na biegun 😉
na dwie klaczki, zero rogów ;<
borkowa., ja mam 33 kupony ;P.
borkowa., ja mam 33 kupony ;P. daaaaaj 😵 🤔 szacun 🙇
A co mi da wysłanie na biegun?:>
Sisisa , mam dokładnie tyle samo 😀
liberian_girl, zbierasz na coś, czy tak po prostu ;D?
Tak po prostu :p Ale znikają szybko przy hodowli achałów :p Dlatego sprzedaję wałachy za minimum 3 kupony, żeby coś się czasem zwróciło :p
a ja mam 10 i jeszcze 4 mi za czarną perłę zwrócą więc będę miała 14 😀
mi już dwa zwrócili ;p Właśnie wymieniłam dynię za 2x objęcia. Dynia praktycznie nic nie daje, a objęcia mi się przydadzą :p
o też coś wysyłałaś ? 🙂 widzę, ze nie jestem tu sama 😀
Ja wysłałam tło, ale zostało odrzucone, ponieważ koń nie stoi na podłożu :p To nic, że tłem było niebo i nie było tam żadnego podłoża :p
ej, dziewczyny pewnie było to pytanie ale nie mogę do znaleźć można ( a jeżeli tak, to jak ) sprzedawać te zdrapki/karty świateczne ? 🤔
Nie można niestety. Można wymienić jeśli Ci jakiejś brakuje, złotą na złotą, srebrną na srebrną. wymiana kosztuje 2 diamenty.
hah ja wysyłałam tło i dwie maści, przyszły tylko maści bo na tle koń też niby wisiał w powietrzu 🤔
Oby przeszły głosowanie teraz 😀 Ja właśnie próbuję pobić swój rekord w punktach dorastania, ale średnio mi idzie :p
a ile masz ? 😉 ja mam 1900 🤣 bo przez ostatnie 3 dni, nie ogarniałam koni 😁
co Ty 😉 na to, to ja nawet nie liczę 😉 z tego co widziałam mało głosów miały 🙁 a ja mam 485 ale jutro jak się uda będę dawała dwóm koniom chmurki więc będzie o 80 więcej 🙂
954 mam. Na forum howrse polskim gracze wstawiają swoje prace i piszą, że to polskie. Wtedy dużo osób głosuje na nie, dobry sposób :p
Też mam 33 kupony, popularna liczba widze 👀 Tyleee pd macie? Cholercia, ja dzień w dzień kończe z liczbą 0, a obrabiam prawie 300 koni dziennie, zawsze wszystko wykorzystam 😜
uuuuu to ja mam mało PD przy was xD a to przy następnym wysyłaniu 😉 tutaj też dam to będzie wiadomo, że moje xD
Dzisiaj nawet połowy koni nie oporządziłam 😀 W sumie mało kiedy oporządzam więcej niż 20 :p Czasem jak mnie najdzie to dolecę do 800-900 :p
Ja się zajmuję wszystkimi, które mam właśnie dla pd. Pomimo tego, że mam tyle kuponów - jakoś mi szkoda na objęcia 😂 A tak to dziennie 70-80 pd potrafi wpaść 😀 edit: czy ktoś mógłby na com zalicytować tego qnia? [[a]]http://www.howrse.com/marche/vente/voir?id=8286052&requete=mesVentes%3D1 [[a]] mam dokonanie o sprzedaży konia na aukcji, a obawiam się że nie zejdzie. Baardzo proszę 🙇