od samego źrebaka 😉 najpierw zwiększasz PG a potem maksymalnie podnosisz umiejętności 😉
mam do wymiany za coś na polskim 😉 do tego jeszcze 1 pass 😉
Seahorse x 6 Diamond x 5 Black Orchid x 3 Eolus' Wind x 2 Ploutos' Parchment x 2 Daphne's Laurels x 2 Golden Spurs x 2 Poseidon's Saddle Available equipment: x 2 Poseidon's Pack x 1 Poseidon's Horseshoes x 1 Philotes' Stroke x 1 Morpheus' Arms x 1
Muśnięcie Filotes x 7Laury Dafne x 6Konik Morski x 4Uzda Posejdona x 2Powiew Eola x 2Czarna Orchidea x 2Złote Ostrogi x 2Złote Jabłko x 1Woda Młodości x 1Chmurka x 1Zwój Plutona
To ja również się ogłoszę. Mam klaczkę, 8 miesięcy (tylko osobę, która się za nią weźmie, proszę o nie postarzanie jej za bardzo... już raz na tym przyłapałam koleżankę :zemdlal🙂 a znając mnie to trening będzie miała ukończony przed 30. 😵 Może ktoś z polskiego serwera chce się podjąć? Mogę dać jakąś rzecz z CR (haha, problem w tym, że nie wiem, ile zazwyczaj bierzecie za trening :zemdlal🙂
to jest akcja świąteczna, są karty z choinką, bombką, pingwinami. no i jest nowy boski koń. z tego, co zrozumiałam, dostaje się go za każde 5 kart z jednej kolekcji, ale coś za proste mi się to wydaje. no i jest teraz tyle tych boskich koni, że nie robią już takiego wrażenia jak kiedyś :/
ta promocja jest dziwna, a boski koń wcale nie jest taki fajny. jest 5 rzędów kard, za które ma się greyfella. ale to jest tak: uzupełnione puzzle 1 = 1 Greyfell uzupełnione puzzle 2 = nic uzupełnione puzzle 3 = nic uzupełnione puzzle 4 = nic uzupełnione puzzle 5+reszta = drugi Greyfell. za uzupełnianie Collector cards sie nic nie dostaje oprócz tego co jest w kartach. a Greyfell jest do dupy 😉 codziennie traci trochę zdrowia i morali, jest śmiertelny. trzeba na niego zużywac orchidee i pandory, bo umiera. jeśli przeżyje do 30 kalendarzowego dnia od urodzenia daje diament, jeśli go wyslesz to nieba- wooow :/ dopiero jeśli się ma wszystkie 12 RÓŻNYCH greyfelli ŻYWYCH tego samego czasu, pierwszego dnia miesiaca można zmienić JEDNEGO w 'Palomino sleipnir'. i każda greyfell-klacz może się rozmnażać z greyfellem-ogierem, ale tylko raz.
ale calore ma racje, jest duuużo boskich koni i juz mnie np. tak nie jarają, mam 7, z czego dwa zdobyłam w ciągu jednej promocji. bezsens, nie są już wcale rzadkie.
Ja z boskich mam snowa, mgłę i oceana czyli zwykłe darmozjady, już nawet na nie nie wchodzę 🙄 Chyba założę sobie konto na ang, trochę mi brakuje tego, że nie wiem o przyszłych promocjach 😁
Bay ooo, świetnie, że sprostowałaś. zapomniałam, że czytałam już, co robi ten nowy koń. nie dość, że tych koni jest dużo, to mało który daje coś ciekawego. piszę na tym forum od wakacji, a w tym czasie wprowadzili już Rubina, Perłę, Szmaragda, Topaza, Ametysta i chyba Szafira. jaki to ma sens?
dokładnie. calore spoko 😉 wydaje mi sie że było ich jeszcze więcej 😉 chociażby jade, diamond. ja mam mist, ocean, ruby, sapphire, gypse, pearl, jade. z czego 4 daja mi diamenty więc je lubie ;P
ja sprzedawałam rzeczy w sklepie, jakieś łajno, jabłka. oczywiście najpierw policzyłam sobie ile mi potrzeba 🙂 bo mówimy o zadaniu, gdzie fundusze muszą się kończyć na konkretną liczbę? na com 3333, nie wiem jak na polskim
jak masz jakąś kasę, to wpisz na kalkulatorze początek twojej kwoty, ale ostatnie 4 cyfry zamień na 3333. potem odejmij od tego ile naprawdę masz kasy i wyjdzie ci, ile musisz sprzedać ;p
edit: zarejestrowałam się na howrse.com, zrobiłam samouczek, zaczęłam robić zadania i pojawiły mi się znikąd 2 nowe konie 6 latki wytrenowane, najpierw ogier a później klacz, innej rasy niz moja "wyjściowa" 😲