Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 22 losami. Wygrywasz:
1 x Woda Młodości 1 x Podkowy Posejdona 1 x Siodło Posejdona 5 x Punkt dorastania 3 x 20% energii dla wszystkich Twoich koni 200 x Equus 30 gwiazdek 4 x 200 Equus
No. 93 Competition: Win 1 Equus in a competition Reward: 2000 equus No. 92 Breeding farm: Have 22 living horses Reward: 1 Ploutos' Parchment No. 91 Trade: Buy a horse of more than 25 years old with 0 skill points Reward: 1 dragon
Get a Pandora's Box by trading items Reward: 1 Black Orchid Find a saddle cloth, a whip and a blanket all on the same horse Reward: 100% morale for all your horses
My horse *Filly*** was sold to you, i sold it to them and was very upset to see her sold on again. Now you are selling her and it upsets me, would you resrve her i will pay 1250 because i only sold her for 1000 so i am loosing money still no to mamy małą tragedię 😂 (chodzi o to, że kupiłam konia, a teraz go odsprzedaję, a byłej właścicielce jest z tego powodu przykro ;p)
PS. gdyby był ktoś tak miły i wystawił mi w przyszłym tygodniu fajną wymianę puszka pandory za coś taniego, to byłabym wdzięczna 🙂🙂. na com oczywiście. z powodu tego zadania ludzie żądają nawet hery za głupią puszkę 🙄 odwdzięczę się PD na polskim 🙂 PS2. mam kupon na pl, chętnie go oddam na HoP na com 🙂
Give an apple to a horse born on 2009-11-29 Reward: 1 Helios' Ray Breeding farm: Give birth to a Holsteiner breed horse Reward: 50 turnips Reach a breeder's reserve that ends in 3333 Reward: 10 aging points Competition: Win 10 competitions with a horse born from Ouranos and Gaïa (non-special, non-divine) Reward: 1 Philotes' Stroke 😵 ostatnie to podobno znalezienie sekretnej strony nr 3
Jeśli ktoś miałby niepotrzebne klepsydry kronosa ( 😁 :hihi🙂, chmurki ( :hihi🙂 oraz pioruny zeusa ( :hihi🙂 na howrse.com i .pl to dodawajcie mnie (avirra.r) i wysyłajcie. :-)
Czy ktoś chce kupić ogiera jednorożca za 500 equus i kupon na angielskim? 😵
EDIT: w zasadzie niepotrzebne muśnięcia filotes też przyjmę. ot co! 😁