a i jak uzyc stracha na łące? poinstruuje ktos? bo jak w spisie ląk klikam na niekatywna ikonkę stracha, to mnie przenosi do jego głównej strony, a nie przypisuje go. czy trzeba to na poczatku przed sadzeniem przypisac?
a i jak uzyc stracha na łące? poinstruuje ktos? bo jak w spisie ląk klikam na niekatywna ikonkę stracha, to mnie przenosi do jego głównej strony, a nie przypisuje go. czy trzeba to na poczatku przed sadzeniem przypisac?
Tak, trzeba przed sadzeniem. Jak łąka jest zasiana to nie można do niej przypisać stracha 🙂 Składników nie da się niestety przesyłać 🙁
Do 10 diamentów brakuje mi tylko krwi mantikory, i jak na złość dostaję tylko łuski smoka i liście driady. 😤 Póki co mam 50 tyś, Piorun Zeusa, Złote Jabłko, no i waham się, czy obcinać róg ogierkowi, czy użyć na nim PZ. 🙄
Nietoperz : Twój koń dostaje bonus +5, do wszystkich umiejętności, przez dwa z trzech dni. Jednego z trzech dni dostaje karę -15.
Kościotrup : Morale twojego konia jest świetne i wynosi 100% przez cały czas.
Duch : Każdego dnia, twój koń może iść w odwiedziny do Ow i innych koni. Nie możesz wykonywać z nim żadnych akcji, aż wróci kolejnego dnia, przynosząc upominki.
Wampir : Przeciwnicy twojego konia w zawodach stracą 5 punktów.
Dynia: Za każdym razem, gdy Twój koń ma urodziny, wygrywasz Equus równe stokrotności jego wieku.