Ja też poproszę na nick Silveria, może się jeszcze uda 😉
Grr, ludzie są niepoważni. Właśnie dostałam "świetną" ofertę. Gość chce kupić mojego rożka za, zgadnijcie tylko, 900 Equus. 🤔 Nie wiem, czy on niezorientowany, czy sobie żartuje, ale mnie to wkurza. 👿
Edit: Kolejne bzdurne PW przyszło. Jakaś wirtualna stajenka się reklamuje. Myślałam, że to-to już wyginęło... 😵
Ja się zaczaiłam na ten cały upominek Hestii... kupiłam dwa rożki jeszcze po względnie normalnej cenie(80tys), mam już jeden pazur Boruty, jeszcze jednej puszki Pandory mi brakuje... :/
co już wygrałyście dziewczyny ? ja mam kamień,dynię i piorun 🙂 i mam już potrzebne robi, pióra i aureole na to co chcę 🙂 jeszcze tylko te mniejsze dostanę za zawody itp i będzie 🙂
i Dunkaa jak chcesz mam krew meduzy na angielskim za wymianę do eliksirów 🙂
wabankowa tak, nie ruszyłam dzisiaj żadnego eliksiru.. nawet rzep nie mogę zdobyć chociaż tam trzeba dwóch dowolnych składników, bo ciągle pisze że "zdobądź składniki"
Jak działa upoiminek Hesti? Czy jak dam rożce to już zawsze będzie rodziła rogi czy tylko jednorazowo? i czy muszę o tych wyznaczonych porach czy niekoniecznie?
wabankowa tak, nie ruszyłam dzisiaj żadnego eliksiru.. nawet rzep nie mogę zdobyć chociaż tam trzeba dwóch dowolnych składników, bo ciągle pisze że "zdobądź składniki"
a masz dwa takie same składniki? ja aktualnie zbieram na Zestaw Nyx, 10 diamentów i 50tys eq 🙂 a miałam już 10 punktów dorastania, jak się uda, to jeszcze na prysznic uciułam ;p