Hej! Niedawno zaczęłam spowrotem grać w howrse.com, jednak angielska wersja mi bardziej podpasowała. może mi jednak ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tymi zielonymi gwiazdkami? bo tego jeszcze nie ogarnęłam...
W potencjale genetycznym masz poszczególne wrodzone wartości każdej umiejętności. Jeśli jakaś dobiegnie do 100 (nie umiejętności, a potencjał genetyczny) wtedy koń dostaje zieloną gwiazdkę. Następne gwiazdki w danej umiejętności dostaje się co kolejnych 10 punktów u potomstwa naszego konia, jeśli rośnie mu potencjał.
Witam, mam do konto w grze, na które już niestety nie mam czasu :
Staż 174 dni Kupony: 10+2
1 552 906 Equus Punkty Karmy : 8
Punkty dorastania : 71
Przedmioty z CR : Chmurka x 10 Różdżka Płodności x 9 Laury Dafne x 5 Konik Morski x 5 Czarna Orchidea x 3 Złote Ostrogi x 3 Powiew Eola x 2 Zwój Plutona x 2 Strzała Artemidy x 2 Krew Meduzy x 1 Róg Obfitości x 1 Klepsydra Kronosa x 1 Łzy Afrodyty x 1 Puszka Pandory x 1 Woda Młodości x 1 Złote Jabłko x 1 Promień Heliosa x 1 Siodło Posejdona x2
A ja jestem wkurzona 👿 i to jeszcze jak! naprawdę chciałam wygrać tego Jedeit i postarałam sie jak mogłam, nawt wstałam o czwartej rano bo wtedy zaczyna się nowy dzień, jak weszłam na grę to jeszcze nie miałam wszystkich koni wędrownych, za jakąś chwilę juz sie pojawiły i byłam 11 tóra zdobyła wszystkie, a zamiast Jedeit dostałam Rubina, i wyszło że przede mną było 77 osób 🤔wirek: . Ja sprawdzałam najpierw było 10, ja byłam 11 a wyszło jak wyszło, kurcze to jakieś ustawianie jest 👿 Do głowy mi nie przyszło o tej godzinie żeby robić skan strony gdzie pisało że jestem 11.
A ja jestem wkurzona 👿 i to jeszcze jak! naprawdę chciałam wygrać tego Jedeit i postarałam sie jak mogłam, nawt wstałam o czwartej rano bo wtedy zaczyna się nowy dzień, jak weszłam na grę to jeszcze nie miałam wszystkich koni wędrownych, za jakąś chwilę juz sie pojawiły i byłam 11 tóra zdobyła wszystkie, a zamiast Jedeit dostałam Rubina, i wyszło że przede mną było 77 osób 🤔wirek: . Ja sprawdzałam najpierw było 10, ja byłam 11 a wyszło jak wyszło, kurcze to jakieś ustawianie jest 👿 Do głowy mi nie przyszło o tej godzinie żeby robić skan strony gdzie pisało że jestem 11.
niefajnie :/ naprawdę lipa jakas totallna. jak zobaczylam ile rogów trzeba otworzyc, zeby w efekcie miec jadeita to stwierdzilam ze nie bede nawet próbowac, bo się zwyczajnie nie opłaca:/
pogadalam z dziewczyną na .com, i nie dosc ze mi wystawia smiesznie tanio krycia najlepszym hano, to jeszcze za 4 tys eqq sprzedala mi super kobyłke 66 * czysta hano, a wystawiona byla za 2 kupony😀 ale dziewczyna zapytala czy nie chce jej kupic duzo taniej, bo mi chetnie pomoze, bo to super ze jestem z PL i jestem taka cute n kind🙂
sluchajcie chetnie sie wymienię pktami dorastania, na polskim mam okolo 80 w sumie, a chcialabym na miedzynarodowym, bo moze zaraz mi się uda najlepszego hanowera do kryc splodzic jak dobrze pojdzie😀
boksy znikają, kiedy ich "zabrudzenie" dojdzie do 100%. normalnie można je czyścić co jakiś czas, ale jak się ma bana to nie bardzo. a ja dzisiaj wyźrebiłam rożkę i chyba 4 raz się nie udało :/
Też tę grę testuję 🙂 A co do tego konia Jadeit to chyba ma cie rację, elita musi być pierwsza, wiem że to tylko gra ale wkurza to że człowiek się jednak stara a i tak g ma.