dobrze, że przeczytałam tutaj sposób z przechowywaniem pieniędzy, właśnie zaoszczędziłam ponad 100tys eq przy kupowaniu kuponu 🙂 i muszę się pochwalić, że już drugiego mojego konia kupiła osoba nr 1 w rankingu 🙂🙂
Bardzo proszę o gratulacje http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1192945 :kwiatek: dla tych którzy wysłali mi gratulacje i ci którzy zostawią wiadomość na priv nawet pustą odpowiem gratulacjami i rozlosuję klepsydrę kronosa a wyniki podam na re volta 🙂 taki mały konkursik hehe🙂
Dzisiaj na 5 pokryć ( w tym 2 z RP ) dwie klaczki dały jednorogi - 2 ogiery andaluzyjskie, 1 ogier achał-tekiński 😀 Mogłam dać różdżkę jednak tej achał tekińce...
Musisz mi sprzedać innego konia, tego nie mogę odkupić, bo musi minąć 10 dni odkąd odszedł z mojego konta. Tego możesz oddać/sprzedać jak chcesz, nie jest mi potrzebny 🙂
Szukam kogoś kto by się zaopiekował moim kontem przez 4 dni od Czwartku do Niedzieli włącznie. Dużo pracy nie ma, standardowo odkarmić, pojechać zawody/przejażdżki/treningi, jakby był czas to pokryc rogi ale nie koniecznie. Jedynie co to ten "ktoś" musi wiedzieć jak opiekowac się końmi po 25 roku życia bo ma dwa które dobijają do 30-tki.
Ale to zleciało.. zaczęłam grać w howrse prawie rok temu. 😵 Ale już dawno przestałam, ale teraz postanowiłam wrócic choć na chwilę 👀 Jak zarobić trochę forsy?? 😁 Proszę o gratki, mój nick: Brendy :kwiatek: edit: ma ktoś na wymianę/sprzedaż piorun zeusa??