Piece of Cloud x 3 Poseidon's Horseshoes x 3 Seahorse x 3 Golden Spurs x 2 Eolus' Wind x 2 Helios' Ray x 2 Daphne's Laurels x 1 Artemis' Arrow x 1 Chronos' Timer x 1 Water of Youth x 1 Boreas's Lunge x 1 Poseidon's Saddle Available equipment: x 1 Poseidon's Bridle Available equipment: x 1
prosze poratujcie mnie paroma punktami dorastania na ChemiK
Jak wygląda u Was sprawa z wędrownymi?? Ja mam juz Kolumba, Lucy, Càpac'a, Cochise, poza tym mam 4 punkty w Cezarze, 32 w Ramzesie, 49 w Khan i 60 w Haraldzie... Jak uda mi sie wyhodować rogacze i zdobyć Khan to może zaszaleje z Rogami Obfitości 🏇
Bazik siodło posejdona za siodło posejdona? tylko nie wiem, czy nie masz do mnie limitu... uff, pogratulowałam wszystkim, którzy się wpisali 🙂 ponownie proszę o gratki dla xofkate na międzynarodowym 🙂
Zaakceptowałeś/aś wymianę przedmiotu. Do Twojego konta dodano: 1 x 5-ty Żywioł! Przyjęto 1 x Róg Obfitości od alekkk! Twój koń: ma smoka ! do GP 🙂 został sprzedany dla gracza: Siwy61 za 500 oraz 2 kupony. Przyjęto 1 x Zestaw Hery od calore! Zaakceptowałeś/aś wymianę przedmiotu. Do Twojego konta dodano: 1 x Muśnięcie Filotes! Zaakceptowałeś/aś wymianę przedmiotu. Do Twojego konta dodano: 1 x Chmurka! Zaakceptowałeś/aś wymianę przedmiotu. Do Twojego konta dodano: 1 x Krew Meduzy! Zaakceptowałeś/aś wymianę przedmiotu. Do Twojego konta dodano: 1 x Zestaw Harmonii! Zaakceptowałeś/aś wymianę przedmiotu. Do Twojego konta dodano: 1 x Smok!
wabankowa, bym dodala troszkę cieniowania innym odcieniem fioletu, a konik wyglada na niesamowicie krótkiego 🙁 i jakos ten pyś taki od dolu wystający, że mi się kojarzy ze szkapinką 🙁 ale pomysl na lezącego super!
oddam za free z konta Petek93: Klepsydra Kronosa x 1 Lira Apolla x 1 Strzała Artemidy x 1 Złote Ostrogi x 1 Podkowy Posejdona x 1 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Zwój Plutona x 1