Zaczynają mnie już te wędrowne konie irytować! Howrse muli masakrycznie, na zawody nieda się wysłać koni bo wszystko wyczerpane... Miała być fajna promocja a rozpierdziela cała gre
Też mam już 4! 😅 Mam ochotę zawojować i zdobyć wszystkie, ale nie mam szczęścia do jednorożców :/ A właśnie, znów proszę o pokrycie dla Carmara i Afrisia. Za max stawkę.
baaardzo proszę o gratulacje na międzynarodowym dla xofkate :kwiatek: jutro będę mieć wolne, więc pogratuluję wszystkim, którzy się tutaj do tej pory wpisali 🙂 mam spore szanse na zdobycie tego konia od gratulacji, więc bardzo mi zależy 🙂 a tak się jeszcze pochwalę, że mam już 3 konie wędrowne, jutro dostanę tego za logowanie, a z waszą pomocą może tego za gratki 🙂 i przypominam, że mam na wymianę takie rzeczy. jak zwykle przyjmuję tylko fanty na międzynarodowym. mogę też dać PD, ale mam tylko dwa, więc kto pierwszy, ten lepszy 🙂 Wiewiórka x 3 Żaba x 1 Jaskółka x 1 Motyl x 1 Konik Morski x 5 Złote Ostrogi x 3 Puszka Pandory x 3 Podkowy Posejdona x 2 Lira Apolla x 2 Laury Dafne x 2 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Powiew Eola x 1 [s]Zestaw Hery[/s]
ja na międzynarodowym nie będę miała tylko tego za rogi obfitości, bo mi szkoda. nie mam jeszcze tego z rogów bo mam 99pkt i w tym za logowanie mam 94.
calore zestaw hery na angielskim za zestaw hery na polskim ? 🙂
a ogólnie to mam 😉
Seahorse x 6 Ploutos' Parchment x 2 Poseidon's Horseshoes x 2 Golden Spurs x 2 Daphne's Laurels x 2 Black Orchid x 2 Eolus' Wind x 2 Horn of Plenty x 1 Hera Pack x 1 Golden Apple x 1 Medusa's Blood x 1
wabankowa super 🙂 już wysyłam. normalnie, na wabankową? w poniedziałek byłabym jeszcze chętna na Golden Apple, jeśli tylko coś sobie ode mnie wybierzesz 🙂