A słyszałyście może, czy ma być wprowadzona możliwość sprzedaży np. Bailosa? Zajmuję się tymczasowo kontem koleżanki, która takowego posiada i dostaję tabun wiadomości codziennie właśnie z informacją, że niedługo będzie taka możliwość i czy nie chcę sprzedać.
Zaczeła się akcja z wędrownymi końmi 🙂 bardzo proszę o gratulacje na Deni, odwdzięczę sie tym samym :kwiatek: Mysza, marne szanse że ktoś teraz będzie się chciał pozyć RO jekaterina00, tak można kupić, tyle że Nyksa będzie dawał mowemu włascicielowi bodajże co 3 miesiąc, są nowe wiadomości w grze.
No tak właśnie myślałam 😉 Ale jak był szał na otwieranie RO bo był szmaragd to udało mi się kilka kupić i się zamienić 🙂 Ja też proszę o gratulacje na Gestut Lilienhof :kwiatek:
wszyscy co prosili o gratulacje, wysłałam, proszę na Deni 🙂 Niech mi ktoś wreszcie napisze gdzie klikać żeby zdobyć kupon za diament :kwiatek: proszę, proszę i doprosić sie nie mogę a nie widzę takiej opcji 🤔
ChemiK tak patrzyłam i nie widzę takiej opcji, od kilku już dni prosze kogoś tu o radę, kupowałam kupon za fundusze i nigdzie było napisane że mogę kupić za diamenty 🤔
A słyszałyście może, czy ma być wprowadzona możliwość sprzedaży np. Bailosa? Zajmuję się tymczasowo kontem koleżanki, która takowego posiada i dostaję tabun wiadomości codziennie właśnie z informacją, że niedługo będzie taka możliwość i czy nie chcę sprzedać.
takie coś jest na międzynarodowym: "Today we are introducing some new features to Howrse!
Here are a few of the things that are coming along :
The sales are accessible with seniority instead of karma Get Diamonds for inviting your friends to play Howrse A history of the uses of your Black Market items Balios can now be sold" więc można się spodziewać takiej możliwości w niedługim czasie na polskim.
słuchajcie, czy wy tez macie taki problem czy tylko ja 🤔 w czasie krycia długo otwierają mi sie strony i zamiast krycia 3 klaczy kryje jedną albo dwie, nie wiem czy serwer jest tak przeładowany? komp mam dobry wiec napewno to nie jego wina.
no to trzeba chyba jednak zgłosić, bo bedzie to będzie kiepsko, niby teraz można kryć 4 x dziennie, ale jak będzie tak dalej, to się będzie kryło po jednej albo w ogóle 😵
To proście/wystawiajcie prywatne pokrycia, bo pewnie na publicznych ciężko cokolwiek dostać.. Ja pokryłam 12 klaczy, tylko sprawdzać mi się na razie nie chce
Bazik, kryję swoimi ogierami, komp mam raczej dobry, jak nie ma kryc, to strony otwerają sie bez problemu, szybko i sprawnie, a dzisiaj w czasie krycia to była masakra, zazdroszczę ci, że ci się tak udało. Rozmawiałam ze znajomimi którzy w to grają i mieli taki sam problem, zgłosiłam. może to cos da 🤔