Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

a ja ostatnio na 4 pokrycia miałam 3 udane  🙂. wiec to różnie bywa.
Mogę prosić o prywatne krycia rożkami fryzyjskimi? 🙂 Klacz Carmara i Afrisia. Nick: Kayka.
No proszę Was, zostało parę minut 🙂 Zapłacę 1500 🙂
Dziewczyny, może jeszcze jakaś ma konto na międzynarodowym, a nie używa? Więcej niż 30 dni stażu, tyle nam potrzeba 😉 Za jakieś fajne mogę dać Herę na pl. podpisane ja i Dunkaa 🙂
ja też coś dorzuce z moich lewych  🙄 ewentualnie, coś za miesiąc, jak mnie odbanują  😁 😁
zajmie się ktos moim ang dzis?? i nie wiem czy cos na polskim zrobilam. bo mialam maly wypadek i mam ekhm bezwladną nogę no i niestety nie dam rady😉 pilne!
Ile mogę krzyknąć na sprzedażach za achałtekinkę: 15 lat, 491 PG, 100BLUP, 602 UM, pięcioma gwiazdkami i  z Zestawem Nyks i jakimiś pierdołami z CR? Dałam ofertę na 400 000 ale to chyba za dużo. Nie mam porównania bo nie takiego konia na sprzedażach.
sluchajcie, robicie pelny tutorial na lewych? z ciekawosci pytam.
Oferuję pokrycie jednorożcem Coba.
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=5111891
bemyself nie. Ale chyba dobrze by było  🙄
Wystawiam prywatne pokrycia rogami ogier arabski i ogier fryzyjski za 800 equus 🙂 PW jak ktoś chętny :kwiatek:
bemyself nie. Ale chyba dobrze by było  🙄

bo znajoma chce dla mnie prowadzic lewe, i ma teraz 25 pd na poczatku tutoriala, i nie pamietam czy tam cos wartego daja w tutku, zeby robic, czy nie. doradzicie?
dają fajne rzeczy, ale wszystko idzie na tego konia, którego masz od początku, który jest za przeproszeniem g*wno wart. po co klepsydra i kamień koniowi, który nawet zawodów nie wygrywa. punkty się opłaca mieć, ale te fanty to nie bardzo. chyba tylko promień heliosa dają ci do zapasów, ale potem każą użyć na konia, więc nie pójdziesz dalej. zrobić tutorial nie jest trudno, więc można robić, wpadnie trochę punktów, ale itemów nie zdobędziesz.
bo teraz jest okolo 25 pktów, i tak sie waham, bo dalej nie ma nic fajnego z tego co piszecie, tylko pktów ubywa:/
calore, ja tam jestem przywiązana do mojego konia startowego 🤣 Przydaje się do różnych akcji typu kalendarz: wygraj 3 zawody czy coś, no i wysyłam na GP za 1000 bo nie mam konia do GP
Z tego co kojarzę w tutorialu zdobywa się klepsydrę dla tego konia startowego, ale potem dostaje się również klepsydrę, która trafia do zapasów. Poza tym można zdobyć sporo punktów dorastania kończąc tutorial, moim zdaniem się opłaca, szczególnie, że przez pierwsze dziesięć dni tak czy siak innego konia kupić nie można.
ja zawsze dostawałam tylko jedną klepsydrę. tak samo jeden kamień. dla punktów się opłaca, w sumie to żaden wysiłek, więc można się bawić, ale mnie to nie przekonuje, żeby fajne rzeczy szły dla kiepskiego konia.
Misskiedis no ale klepsydry to on chyba nie potrzebował 😎
Tekst jednej małej z prezentacji:
'Cena wykupienia konika ze schroniska jest do ustalenia indywidualnie.
Ale jeśli ktoś nie będzie spełniał któregoś z tych warunków niech zapomni o adopcji:
-Koń ma mieć zapewnioną opiekę,trening,wyżywienie,
zakwaterowanie w dobrym OJ,sprzęt a nawet rzeczy z CR.
-Jeśli wykupisz konia w podeszłym wieku NIE WOLNO ci go uśmiercić dla kuponu!
-Konia nie można potem sprzedać komuś innemu ani tym bardziej oddać do żadnego schroniska-
ani tego na howrse ani do prywatnego!'
🤣 osobiście rozbawił mnie ten fragment o uśmiercaniu dla kuponów 😀
ciekawe co by zrobiła, gdyby ktoś uśmiercił jej konika ;p aż chętnie bym jakiegoś kupiła i zdechła, ciekawe, czy by się zorientowała 🤣
Jak koń będzie w starszym wieku to tak czy siak i tak zdechnie i kupon się dostanie, no chyba że ma się limit, to wtedy jakiś przedmiot 🙂
no właśnie  🙄 no chyba, że ona liczy, że jak się kupi od niej starego konia, to utrzyma się go na siłę przy życiu. może naczytała się o końskich emeryturach i myśli, że wyślę jej konia do pensjonatu i będę utrzymywać darmozjada ;p jakie to qniarkowe  🤣
buahahaha dawno nie czytałam tak zabawnej prezentacji 🙂
dawać jej nick tutaj 😀 pokupujemy sobie stare konie 😀  🏇
ja też poproszę  😁
pewnie, kupon sie przyda  😀iabeł:
ale wy jesteście wredne 😀iabeł:
watrusia 😀 powiedz, że Ty byś nie chciała takiego konika do swojej hodowli??
ale pamiętaj, że nie wolno go uśmiercać i dawać do schroniska!! 😀

zero kuponów😀
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=147
wygrzebałam link do tej prezentacji  😀
ej no, jej konie albo są za młode albo mają kamień, bez sensu 🙁
łeee... to ja nic nie adoptuję, ale jakby zdychaly to chetnie przygarnę😀😀😀
buuu 🙁 a tu takie nadzieje miałyśmy  😁
pewnie że bym chciała, ale widzę że nic z tego 🙁 za szybko się napaliłyśmy 😜, a swoją drogą uzbierała cały tabun tych koni 😲
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się