Ja dzisiaj złapałam w tych gwiazdkach 2 Nyksy, Kleepsydrę i lirę 😅 ale odlot 😜 Ludzie zlitujcie się i napiszcie gdzie klikać żeby zdobyć kupon za diamenty 🙇
Dziewczyny, a co wy takiego robiłyście, że usuneli wam konta? Wysylalyscie sobie cos z mlti, wchodziłyście z tego samego komputera na kilka kont? Jestem ciekawa jak ten ich system działa 🙄.
uszatkowa edytuj posty, bo Cię zaraz mody zjedzą. Kupię za equus złote jabłko lub wymienię się za jakąś rzecz z CR :kwiatek: Różdżka płodności Łzy Afrodyty Woda Młodości Podkowy Posejdona Promień Heliosa 🙂
Nie było mnie chyba z miesiąc na howrse. Wchodzę przed chwilą, patrzę do CR, a tam jakieś 20 rzeczy, w tym róg obfitości, klepsydra, pioruny zeusa, puszka pandory, czarna orchidea... 😲 Ską ja to mam? 🤔 I mam pytanko- o co chodzi z tymi punktami, o których ciągle piszecie? 👀
Mogłabym prosić o gratulacje na howrse.com? Na Gestut Lilienhof :kwiatek: Próbuję rozgryźć tę nową promocję, ale jednak mój angielski dziś zawodzi, grypa mi mózg wyprała 😁
zrobiłam interes życia. na wymianach ktoś chciał lirę apolla, a dawał gryfa 🙂🙂 Mysza kliknęłam 🙂 również poproszę o gratulacje na .com i nadal mam RO i ZH na polskim do wymiany za coś na .com
ChemiK zauważyłam, że im więcej klaczy kryjesz, tym mniejsze jest prawdopodobieństwo na rogi 😉 Tak samo jak się wyźrebia zaraz po kryciu 🙂 Ja kryłam po 5 klaczy i nic, zaczęłam kryć po dwie i wzbogaciłam się trochę 🙂