Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

wabankowa - 10diamentów = 1 kupon
czyli możesz kupić kupon, albo coś z cr za jeden kupon
20diamentów - 2 kuponów wtedy możesz kupić np klepsydrę
30 diamentów - 3 kupony i masz objęcia, lub 3 kupony

trochę dziwne z tym systemem, bo zajmowałam się jeszcze innymi kontami w tym czasie, w tym alabamki przez okres 2 tyg... i jak wiedzieli, że to nie moje konta? a np na kilka lewych nie wchodziłam 3 tygodnie...
po adresie ip z jakiego było konto założone?
ja tak samo  🤔wirek:  zajmowałam się kontem voltowej libeerte, i jej konto usuneli  🤔wirek:
usuneli mi konto xxflygirlxx, Primochówna, nataliaw21 wszystkie nie moje, wszystkie od dziewczyn z RV.
Cierp1enie a do czego to wyjaśnienie ? bo ja to wiem i nie pytałam 😉
calore - ale zablokowali mi konta które kupiłam np mitery, ponpon, argentyna, florcik
te konta miały więcej dni stażu niż moje pierwotne, były z innego ip
ja właśnie tak samo, wiec w sumie jak bym się uparłam, to można walczyć z tym, bo to nie moje konto, ja się nim zajmowałam  🤔wirek:
wabankowa - przepraszam to było do watrusi  :kwiatek:
?ale w takim razie po co opcja autoryzacji, skoro nie mozna dawac konta do zajmowania  🤔
ale dziwnie wygląda mój avatar  😁
znów ktoś będzie myślał, że to ktoś nowy  😁

ja chce moje kontoooo. wrrrrrrrrrr  😤

edit : uznałam, że zaczne grać na ang  😀iabeł:
bo po autoryzacji nie można robić z kontem wszystkiego, tak jak wtedy, kiedy ma się hasło i wchodzi jak do siebie.
spadłam w rankingu najbogatszych z 15 na 16m 🙁((((

poproszę o gratulacje na rosolowa - może one mnie utrzymają w rankingu chociaż na 550pozycji..  :kwiatek:

http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=865435
a ja na iguhh  🙄  :kwiatek:
Dunka = poszły z konta Myszy, której się teraz zajmuję 🙂
okej, okej, ja usunełam już 3/4  🙄
mi wszystkie zablokowali, nie zostawili ani jednego... nawet te co nie wchodziłam już ponad miesiąc
i te co kupiłam
mam tylko konto Myszy do zajmowania się, bo jej coś na necie dziś nie ma
a ja mam zbanowane chyba z 7  🙄
no ja wszystkie moje 11 kont

w tym były mitery, florcik, rideau, argentyna, ponpon,poncich, kostuszka, annajablonska
które kupiłam albo odziedziczyłam
ja tak samo, ale jednak pare mam  🙄
Cierp1enie , dzięki :kwiatek: ale tyle to i ja wiem 🙂, ale gdzie klikać żeby kupić ten kupon, bo ja nigdzie nie widzę takiej opcji 🤔
Harmony Pack
800 Equus
25 turnips
2 apples
4 points for each wandering horse Caesar
Grand Prix Entry Ticket

smieeeciii
Jestem w głębokim szoku. W UFO miałam RO  😲 😅
a mi właśni przyszedł tablet więc będę się zajmowała rysowaniem koni do CP 🙂  😍
a ja zaczynam na ang  😉

bo tym jak mnie odbanują, prawdopodobnie sprzedam swoje konto.
14 mlnów, 11 om, dobre konie do GP.
Sprzedam chmurkę, bo usuwam wszystkie swoje "lewe", wolę mieć narazie jedno konto. Nie chcę, żeby usunęli mi konto, nad którym trochę siedziałam.
ja chcę 🙂 za 6 tys kupuję po jednej 🙂
Wabankowa poszło 🙂 Wisi na zarezerwowanych sprzedażach 😉
moglby ktos na com powiedziec mi czym kryc konia Annie Marie III?

http://www.howrse.com/joueur/fiche/production?id=33037993

bo nie wiem, nie moge wyjsc z magicznego pulapu 59 *, i nie wiem czym kryc, bo najwiecej * maja araby i fryzy, ale nie wiem czy jest sens... pomozcie czym konkretnie kryc, bo ja juz nie mam pojęcia  😵

Dunkaa, dzialasz tam coś 😉?
tak, tak. właśnie myśle, które będzie dobrze kryć klacze i czy chcesz mieć mieszanki, czy nie  😉
ja tam zawsze krylam wszystko co się dalo, najlepszym co znalazlam:P rób co masz ochotę, na pewno bedzie dobrze 🙂

znajdzie mi ktos ogiera na com?
skoro już bawicie na na .com to mam fajne araby źrebaki na sprzedaż, 70 gwiazdek 🙂 sprzedam za 500+kupon lub kasa + jakiś item. do dogadania na pw 🙂 patrzcie na profilu xofkate 🙂
dostałam Lucy z wędrownych konie 🙂 i proszę o gratulacje 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się