Wydaje mi się, że ani nikt nie "podkablował" Waszych multi, ani nikt Was nie podgląda. Nikt z Was nie doczytał ostatniej wiadomości, także może ja Wam tutaj wkleję treść wątku napisanego przez Ow, który pojawił się na forum:
Witajcie,
Ulepszyliśmy nasz system pozwalający na wykrywanie multikont oraz skryptów (czyli programów zajmujących się końmi bez udziału człowieka). Zarówno multikonta, jak i skrypty przynoszą szkodę uczciwym graczom i pozwalają uzyskać w grze przewagę, która normalnie byłaby trudna do zdobycia.
Gra będzie regularnie sprawdzana, a wszystkie konta, na których stwierdzimy łamanie zasad dotyczących multikont lub korzystania ze skryptów, zostaną ukarane. Jednocześnie chciałabym Wam powiedzieć, że nowy system jest bardzo dokładny i sprawdza wiele różnorodnych czynników tak, abyśmy mieli pewność, że wskazana osoba rzeczywiście zasługuje na sankcje. Nie podejmiemy przeciwko nikomu żadnych kroków bez posiadania jasnych dowodów.
W związku z tym bardzo proszę, abyście NIE zgłaszali podejrzanych kont, ponieważ zajmujemy się sprawdzaniem na bieżąco. Zamiast tego skupcie się na grze i dobrej zabawie
Jednocześnie miejcie na uwadze, że nie informujemy innych osób, dlaczego jakiś gracz został ukarany. Zanim więc dacie komuś wiarę, że został ukarany za niewinność, przypomnijcie sobie, że znacie relację tylko jednej strony oraz, że naszymi działaniami kieruje chęć, aby wszyscy gracze postępowali zgodnie z zasadami fair play i dobrze się bawili.
Nie mam pojęcia jak ten system działa, w każdym razie wiadomość pojawiła się dzisiaj, więc może są w trakcie sprawdzania. Przecież wszystkich kont na raz się nie da sprawdzić 😀
Tak tylko Wam wkleiłam, bo widziałam, że na ten temat rozmawiacie 🙂
Pożyczy ktoś kupon? Pilne, muszę (a raczej bardzo chcę...) wysłać maść do CP. :kwiatek: Oczywiście oddam. Może, że ktoś kupi 5-ty żywioł za 3 kupony (ile tak właściwie jest wart?)?
Pożyczy ktoś kupon? Pilne, muszę (a raczej bardzo chcę...) wysłać maść do CP. :kwiatek: Oczywiście oddam. Może, że ktoś kupi 5-ty żywioł za 3 kupony (ile tak właściwie jest wart?)?
ja mam kuponik i mogę pożyczyć 😉 wystaw konia na wabankowa