widac lepiej byc na samym dnie rankingów, i zastodolowo hodowac... ale jak ludzie maja bez dofinansowania, zaczynajac grac po roku istnienia gry, bez lewych dojść do szczytu? nie da się. po prostu sie nie da...
i skad pewnosc, ze lewe? przeciez moze siostra lub brat miec ten sam komputer... 🤔
no właśnie o to chodzi, że ktoś doniósł bo skąd mogli wiedzieć, że konto miterry które miało prawie 300dni należy do mnie gdzie moje konto ma 170dni... to aż dziwne, że założyłam lewe prawie 5 miesięcy wcześniej niż swoje prawdziwe 🤔wirek:
mozliwosc zdobycia nowego konia boskiego, oraz Ruby, bo watpię w posiadanie nowo narodzonego rożka. a no i rożki latwiej się rodzą teraz.
sluchajcie, zeby przyszedl np kon który chce zebym uczestniczyla w lekcjach z konmi, to mam z wszystkimi isc na lekcje, czy jeden wystarczy? jakies rady, pomoc, jak je "zdobyć"?
O, kurka, nie wiedzialam, ze tyle osob ma lewe konta 🤔 Na prawde. A jak to jest z posiadaniem kont na serwerach roznych krajow? Tez jest nielegalne? Widzialam w opisach roznych lasek, ze maja jedno konto np. niemieckie i jedno szwedzkie.
Masz tam napisane, że za każdą godzine czy za każdą lekcję, albo wygraną dostajesz punkty... musisz mieć odpowiednio dużo tych punktów żeby przyszedł wędrowny koń.
Przetrzyma ktoś 280 tysięcy? Zostanie jeden kupon do wykombinowania. 🙂
Ja siebie nie rozumiem, moje konie nie przekraczają 360 PG (z tych które lubię) a dalej gram... Nie wiem jak wszyscy to robią bez wydawania kasy, że mają takie super konie itp.
fest z tego co zrozumiałam, jeśli oczywiście dobrze obliczyłam to żeby zdobyć jednego konia wędrownego trzeba otworzyć 25 RO 🤔 pozostałe to zabawy, zawody, logowanie się itp ..
Hehe a mi same ogiery 🤔 Może mi ktoś powiedzieć jak zdobyć kupon: Możesz wykorzystać 10 diamentów i dostać 1 Kupon. Jak mam wykorzystać? ostatnio kupiłam RO za diamenty i nic nie dostałam.
Jak ktoś by chciał, to moge zająć się czyimś kontem przez miesiąc.. + 1,2, blupowanie, trenowanie do GP, rożki. i tak jestem chora ( znów 🤔wirek: ) i się nudze. 🍴