Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Nie dziwie się Ci.
I to ma być niby zabawne? o.O
Nie wiem, co w tym śmiesznego  🙄 nie mam jak grać, spadne w rankingu, cudownie, chyba przestane grać, jak już mi odbanują.
Dunka - a my byłyśmy podobnie w rankingu i w 20-tce najbogatszych hodowców, my dwie obok siebie.
i teraz obie zbanowane 🙁
po prostu masakra
noo.. a ja już byłam w elitarnej hodowli rożkow, cobów. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :/ 😤
widac lepiej byc na samym dnie rankingów, i zastodolowo hodowac... ale jak ludzie maja bez dofinansowania, zaczynajac grac po roku istnienia gry, bez lewych dojść do szczytu? nie da się. po prostu sie nie da...

i skad pewnosc, ze lewe? przeciez moze siostra lub brat miec ten sam komputer... 🤔
no właśnie o to chodzi, że ktoś doniósł
bo skąd mogli wiedzieć, że konto miterry które miało prawie 300dni należy do mnie gdzie moje konto ma 170dni... to aż dziwne, że założyłam lewe prawie 5 miesięcy wcześniej niż swoje prawdziwe  🤔wirek:
no własnie, ja mam tak samo  🤔wirek:  nie moge konta z nie moim IP, są usuniete, jedno gdze miała pełno rzeczy z CR też  🙄

edit :  ej, przetrzyma mi ktoś 40 tyś. ?
a na com są konie wędrowne nowe dostępne.

mozliwosc zdobycia nowego konia boskiego, oraz Ruby, bo watpię  w posiadanie nowo narodzonego rożka. a no i rożki latwiej się rodzą teraz.

sluchajcie, zeby przyszedl np kon który chce zebym uczestniczyla w lekcjach z konmi, to mam z wszystkimi isc na lekcje, czy jeden wystarczy? jakies rady, pomoc, jak je "zdobyć"?
O, kurka, nie wiedzialam, ze tyle osob ma lewe konta 🤔  Na prawde. A jak to jest z posiadaniem kont na serwerach roznych krajow? Tez jest nielegalne? Widzialam w opisach roznych lasek, ze maja jedno konto np. niemieckie i jedno szwedzkie.
na innych serwerach, tzn w innych krajach, to możesz mieć.

pomożcie mi przetrzymać tą kase. ?
a ja moge już jakoś to przetrzymać? jak sprawdzisz czy mogę to nie ma sprawy.

jak z tymi konmi, pomoze ktos?
może to tak jak z kalendarzem, wykonujesz jakieś zadnia.
pobawilam sie z towarzyszem, bralam udzial w lekcji, ale nie przyszedl, dlatego pytam
Masz tam napisane, że za każdą godzine czy za każdą lekcję, albo wygraną dostajesz punkty... musisz mieć odpowiednio dużo tych punktów żeby przyszedł wędrowny koń.
Przetrzyma ktoś 280 tysięcy? Zostanie jeden kupon do wykombinowania.  🙂

Ja siebie nie rozumiem, moje konie nie przekraczają 360 PG (z tych które lubię) a dalej gram... Nie wiem jak wszyscy to robią bez wydawania kasy, że mają takie super konie itp.

Wstrzymuję do jutra bo muszę iść.
fest z tego co zrozumiałam, jeśli oczywiście dobrze obliczyłam to żeby zdobyć jednego konia wędrownego trzeba otworzyć 25 RO  🤔
pozostałe to zabawy, zawody, logowanie się itp ..
dam zestaw hery za objecia morfeusza?? ktos chetny??
ja niestety tego od rożków i tego od RO nie zdobędę, a co za tym idzie ostatniego nie zdobędę, czyli boski kon mi sie na bank nie trafi 🙁 juz mam 3 🙂

dlaczego mi sie same kobyly rodza  👿
Hehe a mi same ogiery 🤔
Może mi ktoś powiedzieć jak zdobyć kupon: Możesz wykorzystać 10 diamentów i dostać 1 Kupon. Jak mam wykorzystać? ostatnio kupiłam RO za diamenty i nic nie dostałam.
bo kupiłaś ro
a równie dobrze mogłaś za te 10 diamentów kupić kupon 🙂
o to chodzi 🙂

kurde kolejna fajna promocja będzie na howrse.pl a mnie nie będzie buu 🙁
Cierp1enie, w jaki spoób? kombinowałam z tym kuponem i nic nie wykombinowałam, możesz mi wytłumaczyc jak krowie na rowie? 🙂
bo kupiłaś ro
a równie dobrze mogłaś za te 10 diamentów kupić kupon 🙂
o to chodzi 🙂

kurde kolejna fajna promocja będzie na howrse.pl a mnie nie będzie buu 🙁

mowisz o tej samej co na com?

jak Ci brakuje to moze masz ochotę pobawic się moim:P?
Jak ktoś by chciał, to moge zająć się czyimś kontem przez miesiąc.. + 1,2, blupowanie, trenowanie do GP, rożki.  i tak jestem chora ( znów  🤔wirek: ) i się nudze.  🍴
a kiepskie konto może byc?
co to znaczy kiepskie ?  😉
znaczy kiepskie konto kiepskiego poczatkujacego :P czyli mnie😀 bo juz nie wiem co plodzic, co sprzedawac, czym kryć  🙁
moge pomóc. zapraszam na pw. 😉
Dobra, kto chwilę przetrzyma 280k?  :kwiatek: I kto jest w stanie pożyczyć kupon/kupić coś ode mnie? Pilne!
Gra ktoś może na ang ? i ma jakieś zbędne konto ? 😀 albo chocicaż ma kk na ang na sprzedaż ?
Jest ktoś chętny zająć się moim kontem przez 4 dni (czwartek-niedziela)?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się