Jestem dumna z mojej kolekcji 💃 Niby skromna ale jak pomyślę, że niedawno nie miałam NIC to jestem dumna 💃
Konik Morski x 9 Czarna Orchidea x 6 Laury Dafne x 5 Kamień Filozoficzny x 4 Klepsydra Kronosa x 3 Objęcia Morfeusza x 3 Złote Ostrogi x 3 Złote Jabłko x 2 Podkowy Hefajstosa x 2 Krew Meduzy x 1 Lira Apolla x 1 Podkowy Posejdona x 1 Chmurka x 1 Woda Młodości x 1 Puszka Pandory x 1 Strzała Artemidy x 1 Zestaw Hery x 1 Lonża Boreasza x 1
Rodzice każą mi iść na 18 do kościoła i nie bedę miała jak pokryć rożki, czy mógłby ktoś ją pokryć dla mnie? mogę dać kilka piramidek z lewych kont za pomoc :kwiatek:
aga020596, mówiłam Ci że ja 😉 i to tanio, coś małego. ale musisz jej dać morfeusza 😉
ewuśca nie ma chyba safe haven jako takiego, po prostu jeśli chcesz tam konia oddać, to klikasz tą ikonkę na jego 'profilu' do sprzedania, jakbyś chciała sprzedać, i tam masz do wyboru oddanie do SH.
Twoje. ale musisz mieć ich duuużo, jeśli nie chcesz, żebym to robiła miesiąc 😉 a na wymianach nie dasz rady? nie masz czegoś, co możesz wymienić na objęcia?
Podkowy Posejdona x 3 Lonża Boreasza x 1 Złote Ostrogi x 1 Lira Apolla x 1 Laury Dafne x 1 Klepsydra Kronosa x 1 Puszka Pandory x 1 Piorun Zeusa x 1 Różdżka Płodności x 1 Woda Młodości x 1 Powiew Eola x 1 Chmurka x 1 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 1 Czarna Orchidea x 2 Strzała Artemidy x 1 Konik Morski x 1 Krew Meduzy x 1 Ceny mozecie podac sami na PW 😉 a jesli chcecie inne zeczy niz te pogrobione to PW 🏇