http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=923565 to chyba ona. widać, że sobie użyła kosztem Dunki :/ no i jak patrzyłam, to pisała tylko w tym temacie. i nie wiedziała, co to lewe konta. nie chcę oskarżać, ale z piszących w tym temacie jest jedyną osobą, która podpadła. http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503445709&page=0 uśmiałam się z tej laski ;p mam RO, chyba Morskie Oko byłaś chętna na konkretną wymianę kiedyś 🙂 piszcie na PW.
A'propos uważania co piszecie... Przecież u nas na forum był mod, czytał co piszemy, UDZIELAŁ SIĘ w wątku i nie było afery a tu nagle wpada zazdrosna qniarka i psuje całą przyjemność z gry. Cierp1enie, rozumiem że zostało ci jedno konto, grasz dalej? Coś ci przesłać? :kwiatek:
Misskiedis - na razie to mam blokadę na miesiąc i nie mogę wejść do siebie 🙁 a najlepsze, że w dzień co dali mi bana weszłam tylko na chwilę na swoje konto by wykupić pegaza i nagle 4godz później blok... 3 kupony stracone 🙄 bo jak wejdę to będę musiała kolejne kombinować na przedłużenie
Cierp1enie, ale lipa wyszla z tym kontem :/ Dla mnie ta gra to i tak zapychacz czasu, bo przez pol dnia nie mam co robic i nie wyobrazam sobie, jak niektore quoniareczki moga brac na serio takie cos. Zreszta, bardzo mnie zaskoczylyscie, bo nie zdawalam sobie sprawy, ze sprawa gry "w koniki" moze byc tak powazna. Moze miedzynarodowy serwer jest inny, niz polski? W kazdym razie, jesli masz ochote sie bawic na miedzynarodowym, mozesz liczyc na moja pomoc 😉
ja jakoś wolę miedzynarodowy, choć tak jak dziewczyny mówily, w polskim sa szanse na ranking, a na miedzynarodowym bardzo nikłe. jak czasem czytam profile, to jedna laska pisala, ze miesięcznie wydaje ponad 350-400 dolarów na howrse 😵 oczywiscie dorosła, dawno pełnoletnia. 🤔wirek:
a cisza, bo się wszyscy boją odezwać :P no i kalendarz sie skonczyl 😵
No już coraz częściej zastanawiam się o tym, by zacząć grać na międzynarodowym Jednak żal mi tego, co do tej pory udało mi się zdziałać na koncie - rosolowa No nic, pozostaje mi czekać, aż mi konto odblokują. Teraz w sumie nie będzie aż tak czasu na howrse, bo to praca, dziecko, konie Teraz to dni długie były i ładna pogoda to Julka na działce z dziadkami, a potem będzie zimno, dni krótki i zaraz ciemno będzie się robić, więc w domu będziemy 🙂
Czyli wygląda na to, że teraz re-voltowicze zostają sprawdzani na howrse za udzielanie się w tym wątku ze swoimi lewymi? Masakra.. Dunka i też masz wszystkie lewe pokasowane, jak Cierpienie?