Sisisa, ale moze sprzedać konto nowej osobie i co? Zrzeka się praw do wlasności na rzecz nabywcy i tylko 1 osoba ma to konto. To tak w teorii bo w praktyce to nie wiem czy to "legalne"
bemyself - no moja klacz dawała mi świetne źrebaki, więc opłacało się ją kupić za 20kuponów bo by mi się zwróciło wszystko... a na zawodach mi wygrywała wszystko!
nie mam pojęcia kto to, często wymieniało się punktami dorastania z innymi, albo przesyłało się z konta na konto jakieś rzeczy z cr
bemyself Ja wiedziałam. Do Cierp1enie pisało wiele małolatek, które chciały żeby sprzedały jej konto itd. Może to te dzieciaki? Sama nie wiem, boli mnie to tak samo jak Cierp1enie bo pomagałam jej w grze, często dawałam jej rzeczy z CR, miała wolny wstęp na moje konto, brała co chciała, przyłożyłam się do jej kariery na howrse, a tu i moja praca poszła do lasu ... 🙁
Każdy tutaj miał lewe konta, każdy kręcił na boku by polepszyć swoje rankingowe osiągnięcia. Więc jeśli znał konta cierpienie, to zna również i nasze. Co za problem wejść na pierwszą stronę i spojrzeć na listę i się dowiedzieć kto jest kto? Dlatego nie gram w to łajno. Bo jest w tej grze od cholery zawiści i gnojenia. A Owlient to najbardziej złodziejska firma gier na przeglądarke jaką miałam 'przyjemność' 'poznać'. Rzygać mi się chce na samo wspomnienie o Owliencie.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że ta cała zasrana elita jest nietykalna! Bo dlaczego? Bo dlatego, że 'utrzymują' firmę Owlientową wydając bajońskie sumy na itemy. W d*pach im się z tego wszystkiego poprzewracało. A to, że niszczą każdego obiecującego gracza to żadna nowość!
20 kuponów?? przecie kupon 6 zl, czyli 120 zl? 🤔 o kurcze, niezle zainwestowalas w tą grę 😵
Notarialna, nie mam lewego konta, moze dlatego naiwnie wierzylam ze lewe konta to rzadkosc. dlaczego złodziejska? bo trzeba placic, żeby dojść do dobrej pozycji? kazda gra internetowa tak wygląda.
Cierp1enie, Aż mnie obrzydzenie bierze do samej siebie, że grałam w to COŚ
bemyself, Kiedyś, kiedy howrse było małym serwerkiem w wersji angielskiej było naprawdę miło i przyjemnie. Było góra kilka tysięcy osób, a nie kilka milionów ( z czego zapewne 3/4 to lewe konta)z czego ta większość to pyskate smarkule, które nie mają za grosz kultury. Grałam w farmeramę, grałam w bite fight, a także w kilka innych gierek. Owszem pobiera sie pieniądze za dodatkowe bonusy w grze, ale! jest tam pilnowana kultura! I to jest właśnie różnica między większością gier, a howrse i rozwrzeszczanym stadem małolat, które fascynuje wirtualne COŚ, co w zasadzie można o kant tyłka potłuc i nie jest do niczego potrzebne...
na dniach nowa promocja i mnie nie będzie w niej 🙁 kto ma chody u modów 🙁 może mnie odblokują, albo skrócą czas i konta florcik, ponpon, mitery, argentyna mógłby ktoś napisać, że to nie moje tylko się nimi zajmowałam 🙁
najlepiej bylo by zeby do Moda napisal ktos kto niema konta i powiedzial ze jego zostalo zablokowane. a jaka nowa promocja?? napisz jak mozesz w wątku lub mi na pw prosze
To się w głowie nie mieści. Podchodzą do tego jak nie wiadomo do czego... Dla mnie w ogóle paranoją jest też to, ze na forum nie można się w ogóle wymieniać doświadczeniami z gry. Raz udało mi sie trochę poczytać jak zrobić dobrego konia do GP. Oczywiście zaraz temat został zamknięty. Nie wiem w ogóle po co im to forum jak tego nie można, tamtego nie można... Wczoraj też mnie nieźle ta gra wkurzyła i aż powoli mi się zaczęło odechciewać... Jakaś dziewczyna perfidnie oszukała przy zakupie konia. Napisałam na ogłoszeniach, że taka i taka jest oszustką... i w sumie dobrze bo odezwała sie do mnie dziewczyna że też ją próbowała oszukać. No ale oczywiście po jakimś czasie dostałam ostrzeżenie że paru graczy zgłosiło moje ogłoszenie i że faktycznie łamie zasały bo jest uwaga, uwaga REKLAMĄ... Co to za ludzie... Aż mi ciśnienie skacze jak sobie myśle o tym co się tam wyprawia...
Kiedyś w to grałam, i na polskim, i na angielskim. Czytam sobie tę ciekawą dyskusję i przepraszam, ale mam trochę ubaw. 😉 Cierp1enie, masz za złe, że skasowali Ci lewe konta? Skoro każdy gracz może mieć tylko jedno, to chyba mają rację i ciesz się, że Ci rosołowa? nie zablokowali. 🙂 Wcale nie musi być konfidenta tu, na forum, ale jeśli jest, to głupio robisz/robicie planując swoje posunięcia tutaj. Mówisz kto ma chody u modów może mnie odblokują, albo skrócą czas i konta florcik, ponpon, mitery, argentyna mógłby ktoś napisać, że to nie moje tylko się nimi zajmowałam I ów ktoś jeśli faktycznie na Ciebie doniósł stąd, może równiez przedstawić Twoje przewidywane posunięcie modom i już nic nie zrobisz. 🙂 Poza tym, to nie musi być ktoś stąd! Jak grałam w howrse, jeszcze jak nie było polskiego, ja i moja koleżanka byłyśmy dość wysoko w rankingu, ok. 500/600 miejsca w ogólnym, a to jak na angielskim nie lada osiągnięcie i oczywiście, że miałam lewe konta. Ona też. 😉 Im bardziej pnęłyśmy się ku górze, tym bardziej dostawałyśmy oferty wejścia do jakiś mniejszych, ale elitarnych hodowli (hodowałyśmy razem andaluzy). Nie udzielałyśmy się tu na forum (niedawno trafiłam na ten wątek, a szkoda). Więc o naszych lewych kontach (każda miała po jakieś 5, to mniej niż razem Cierp1enie), i któregoś razu wchodzimy, i dostałyśmy na nie bana, nam odjęto karmę ale nie dano bana na główne. W każdym razie zauważyłysmy, że tym lepszym osobom moderatorzy po prostu czasami sprawdzają znajomych i banują tych o takim samym IP. Wiadomo, wydaje mi się, że jak jest jedno takie same, to nie zbanują ("konto siostry/brata"😉, ale jak sie ma tyle to cóż... 😉
nie uwierzę że osoby na podium nie mają lewych kont... Może działaj żeby Ci chociaż kasę za kupony oddali? Jeżeli to możliwe. Może kogoś z rodziny poproś żeby do nich napisał, że to jego konto itd. Jedynie o czym przestrzegają to żeby nie dawać hasła bo ktoś może nas oszukać, nie ma chyba w regulaminie że można dawać komuś konto pod opiekę. To już prywatna sprawa gracza. Sytuacja jest niezwykle miła.. 😤
Kiedyś w to grałam, i na polskim, i na angielskim. Czytam sobie tę ciekawą dyskusję i przepraszam, ale mam trochę ubaw. 😉 Cierp1enie, masz za złe, że skasowali Ci lewe konta? Skoro każdy gracz może mieć tylko jedno, to chyba mają rację i ciesz się, że Ci rosołowa? nie zablokowali. 🙂 Wcale nie musi być konfidenta tu, na forum, ale jeśli jest, to głupio robisz/robicie planując swoje posunięcia tutaj. Mówisz kto ma chody u modów może mnie odblokują, albo skrócą czas i konta florcik, ponpon, mitery, argentyna mógłby ktoś napisać, że to nie moje tylko się nimi zajmowałam I ów ktoś jeśli faktycznie na Ciebie doniósł stąd, może równiez przedstawić Twoje przewidywane posunięcie modom i już nic nie zrobisz. 🙂 Poza tym, to nie musi być ktoś stąd! Jak grałam w howrse, jeszcze jak nie było polskiego, ja i moja koleżanka byłyśmy dość wysoko w rankingu, ok. 500/600 miejsca w ogólnym, a to jak na angielskim nie lada osiągnięcie i oczywiście, że miałam lewe konta. Ona też. 😉 Im bardziej pnęłyśmy się ku górze, tym bardziej dostawałyśmy oferty wejścia do jakiś mniejszych, ale elitarnych hodowli (hodowałyśmy razem andaluzy). Nie udzielałyśmy się tu na forum (niedawno trafiłam na ten wątek, a szkoda). Więc o naszych lewych kontach (każda miała po jakieś 5, to mniej niż razem Cierp1enie), i któregoś razu wchodzimy, i dostałyśmy na nie bana, nam odjęto karmę ale nie dano bana na główne. W każdym razie zauważyłysmy, że tym lepszym osobom moderatorzy po prostu czasami sprawdzają znajomych i banują tych o takim samym IP. Wiadomo, wydaje mi się, że jak jest jedno takie same, to nie zbanują ("konto siostry/brata"😉, ale jak sie ma tyle to cóż... 😉
a kto inny mógłby donieść? bo skąd by wiedzieli o kontach które kupiłam niedawno? skąd by wiedzieli, że inne konta którymi się zajmowałam (te co nie zablokowali) nie są moje, a te co kupiłam są tylko moje, a nie np jak te wcześniejsze - po prostu się nimi zajmowałam?
I po pierwsze... nie mam za złe, że skasowali mi lewe konta - napisałam gdzieś to? Ja sobie nie przypominam 🙄 Napisałam tylko, że mam sporo strat. Jestem zła, bo moje konto straci sporo i będę musiała długo odrabiać straty, bo większość koni będzie bezużytecznych! A są to konie kupione za kupony na które sporo pracowałam. Może dla Ciebie koń za 20kuponów to nic, ale dzięki niemu się dorabiałam i pięłam w górę (ostatnio 412 miejsce w rankingu), a za miesiąc ten koń będzie wart może z 6 kuponów. I źrebaki 500eq...
Cierp1enie pisałaś o kupowaniu tych kont tutaj, czy tylko z kimś na pw? (nie pamiętam za bardzo) bo jeśli na forum, to każdy mógł tu zajrzeć. w howrse grają koniarze. na re-volcie siedzą koniarze. ktoś mógł szukać jakichś informacji, a dotarł tutaj. to straszne takie donosicielstwo. a jak trzeba coś powiedzieć, to oczywiście nikt nic nie wie...
hm, może trzeba zedytować posty, gdzie pisaliśmy o lewych? tak na wszelki wypadek. i załatwiać takie rzeczy tylko przez pw. i wiecie, kto mi przeszedł do głowy? chociaż to może mało prawdopodobne, sama nie wiem.