przyjmę punkty dorastania w dużych ilościach 😀 na rosolowa :kwiatek:
wymiana, oddawanie, czy jak sie to odbywa? 😎
[quote author=bemyself link=topic=49169.msg1144660#msg1144660 date=1317328202] myslalam ze mozna kupic :/ bo w sklepie sa wyszczególnione, to jak je mozna dorwac?
Można dostać w sklepie jak jest specjalna akcja, wtedy co kilka minut pojawia się kilka ziarenek na stanie i trzeba polować 😉
pffff koszmar jakis, wszystkie co lepsze akcje mnie ominely 😵 prawie caly kalendarz, a potem juz od polowy jakos odkrywalam wszystkie okienka, ale akurat mi nie wyszlo jak byl szmaragd 😵 mam pecha jakiegos:P [/quote]
myslalam, żeby sie zglosic do Ciebie Cierpienie, ale tylko 24 pkty mialam, wiec malutko, i wstyd bylo proponowac, to stwierdzilam ze postarze kilka koni, choc nic ciekawego mi sie nie urodzilo.
Zwój Plutona x 7 Powiew Eola x 7 Krew Meduzy x 6 Konik Morski x 3 Złote Ostrogi x 3 Lira Apolla x 3 Laury Dafne x 3 Piorun Zeusa x 3 Kamień Filozoficzny x 3 Diament x 2 Promień Heliosa x 2 Złote Jabłko x 2 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 2 Podkowy Posejdona x 2 Klepsydra Kronosa x 2 Woda Młodości x 1 Zestaw Atalanty x 1 Zestaw Posejdona x 1 Puszka Pandory x 1 Łzy Afrodyty x 1
Nie znam aktualnych cen, ale nie dam się oszukać, więc proszę tylko realne propozycje. Kontakt PW. Możliwe, że odpiszę jutro 🙂
Można ufać ? Tak, jak ma się słabe konto, słabsze od naszej/naszego koleżanki/kolegi, który/a ma widocznie gorsze konto od Cierp1enie. Boże, frajer, jak to dziwnie brzmi, dla mnie taka osoba to zwykła c*ota, która nie potrafi sobie rozkręcić konta. Alabamka zwróć uwagę, że do forum doszli nowi użytkownicy, tylko po to, żeby dzielić się relacjami z howrse. Dla mnie to bez sensu. Nie podejrzewamy tu nikogo z użytkowników udzielających się w wątku od dawna, ale jeśli ktoś tak postąpił to poprostu jest świnią :/ Edit: Literówka
Można ufać ? Tak, jak ma się słabe konto, słabsze od naszej/naszego koleżanki/kolegi, który/a ma widocznie gorsze konto od Cierp1enie. Boże, frajer, jak to dziwnie brzmi, dla mnie taka osoba to zwykła c*ota, która nie potrafi sobie rozkręcić konta. Alabamka zwróć uwagę, że do forum doszli nowi użytkownicy, tylko po to, żeby dzielić się relacjami z howrse. Dla mnie to bez sensu. Nie podejrzewamy tu nikogo z użytkoników udzielających się w wątku od dawna, ale jeśli ktoś tak postąpił to poprostu jest świnią :/
Wiem 😉 Nie podejrzewam również osób regularnie udzielających się w wątku ale... nic mnie już chyba nie zdziwi w tym momencie. Szkoda tylko, że ucierpiała osoba, która poświęcała baardzo dużo czasu howrse, zazdrość... 🙄
a cicho, bo może sie kalendarz skonczyl. oby szybko wprowadzili cos nowego. bo wpisy tu motywują, a dzis juz odwalilam wszystko na szybcika, byleby nie stracic dnia, nic wiecej :/
Wczoraj o godz 14😲0 zostałam zbanowana, na szczęście do 30.10 (ale przez ten miesiąc będę miała wielkie straty) Zostały mi odebrane punkty karmy - zostały mi tylko 4!! Ktoś doniósł i musiała to być osoba, która mnie zna i wie jakie mam lewe konta. Zbanowali mi wszystkie lewe konta. Wiedzieli o tych, które niedawno kupiłam - np koncie ponpon, argentyna, mitery, florcik, a mam też 3 konta rideau gdzie na tych kontach staż był prawie 300 dni, a ja mam 170dni więc wiadomo, że te konta nie powinny należeć do mnie, bo były założone wcześniej niż moje. W tym samym czasie zajmowałam się jeszcze kontem Myszy, jej chłopaka i alabamki i tych kont nie zablokowali więc musieli dokładnie wiedzieć które konta są tylko moje! Na dodatek na wszystkie lewe nie wchodzę ( na niektóre nie wchodziłam od czasu ro w kalendarzu, czyli jakoś 2-3tyg.)
Ktoś pozazdrościł, że miałam te 14ml... w rankingu 450 i ciągle w górę.. 4 boskie konie 12 świetnych koni do GP i 18 jednorożców - w tym 6 z objęciami
ja rozumiem, że to tylko gra ale jak myślałam o sprzedaży, to dawali mi za konto 200zł - a to drogą nie chodzi... jednak chciałam dorobić się sporych eq i coraz lepszej lokaty w rankingu.. ( być w kiedyś w czołówce, to chciałam po cichu)
o kurka wodna! co za jakaś %$^&*&^% (nie cenzularne słowo) to tylko gra ale naprawde wkłada sie w nią kupę pracy, czasu i pomysłów, a tu jakaś zazdroszcząca menda donosi bo sama sobie nie radzi.
Wczoraj o godz 14😲0 zostałam zbanowana, na szczęście do 30.10 (ale przez ten miesiąc będę miała wielkie straty) Zostały mi odebrane punkty karmy - zostały mi tylko 4!! Ktoś doniósł i musiała to być osoba, która mnie zna i wie jakie mam lewe konta. Zbanowali mi wszystkie lewe konta. Wiedzieli o tych które niedawno kupiłam - np koncie ponpon, argentyna, mitery, florcik gdzie na tych kontach staż był prawie 300 dni, a ja mam 170dni więc wiadomo, że te konta nie powinny należeć do mnie, bo były założone wcześniej niż moje. W tym samym czasie zajmowałam się jeszcze kontem Myszy, jej chłopaka i alabamki i tych kont nie zablokowali więc musieli dokładnie wiedzieć które konta są tylko moje!
Ktoś pozazdrościł, że miałam te 14ml... w rankingu 450 i ciągle w górę.. 4 boskie konie 12 świetnych koni do GP i 18 jednorożców - w tym 6 z objęciami
ja rozumiem, że to tylko gra ale jak myślałam o sprzedaży, to dawali mi za konto 200zł - a to drogą nie chodzi... jednak chciałam dorobić się fajnej kwoty i coraz lepszej lokaty w rankingu..
ooo 😤 😤 😤 😤
niesamowite, to teraz strach aż zakladać lewe konta, bo mozna sie dorobic bana. nie wiem do konca do czego jest karma potrzebna, ale zapewne jest wazna, skoro ją straciłas🙁
a swoją drogą, teraz trzeba bedzie po cichu siedziec, skoro konfidencja taka jest... a pisalas o tym w watku ? czy mogli sobie zobaczyć w googlach a potem w wątku???
miesiąc w grze to bardzo dużo, kurcze, a moze jakos to odkrecic?
wszystkie moje konta zostały skasowane.... oprócz rosolowa na jednym lewym miałam swojego konia do GP który kosztował mnie sporo i był szykowany na trening, miał już wszystkie rzeczy z cr... na koncie mitery miałam 2 rubiny i szafira... a konto florcikowe miałyśmy na pół z alabamką i były tam 2 kupony! na koncie rideau miałam też kupon i ośrodek miał bardzo dobrą lokatę w rankingu więc straty są dość duże
dodatkowo na kontach ponpon,mitery, florcik i argentyna miałam sporo rzeczy z cr nie przesłanych na swoje konto a te konta były kupione za realną kasę!
Przede wszystkim warto sprawę z kupionymi kontami wyjaśnić, pościemniać, że się tylko zajmujesz itd. Oby po odblokowaniu twojego konta lewe jeszcze istniały, walcz! Już nic nie masz do stracenia 🙄
a kupowanie kont nie jest legalne? przecie mogę sobie dopracować i wybudowac dobre konto, a potem sprzedac, w koncu to moja wlozona praca i czas, i dlaczego nie mogę go sprzedac?