Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Ciep1nie, ja moge  😉
kurcze, już dziś za późno
ale jak jutro byś miała czas to się odezwij  :kwiatek:
okk, raczej bede kryć 😉
sprzedalam dwa konie  😅 😅 😅

tego:
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4980375

i tego:
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4356933

Aukcja Saint Superiour zakończyła się dziś sumą 6 160 . Koń został przekazany graczowi piksunia, a kwota sprzedaży dodana do twoich funduszy.
Aukcja Krezus Junior zakończyła się dziś sumą 1 220 . Koń został przekazany graczowi magiczna, a kwota sprzedaży dodana do twoich funduszy.

jestem z siebie okrutnie dumna😀
brawo 🙂
pamiętam jak swoje sprzedawałam pierwszy raz 🙂

a dziś sprzedałam 2 źrebaki - każdy po 150tys 🙂
idz Ty burżuju :P

sluchajcie, kobyla ma 1 % zdrowia, bo wyslalam ja na gp. nic nie wygram ale tysiac sie przyda 😉 dawac orchidee, czy nic jej nie bedzie jak pojdzie spac?

dzis 10 pktów dorastania w kalendarzu  😅
daj turnipa i poglaskaj - mi czesto jeszcze starcza na pol godziny treningu 😉
dalam i nie podnioslo się, więc ma jeden procent, i mam tak polozyc spac? nie zdechnie? bo by szkoda bylo, bo ma kamien filozoficzny i troszkę syfu.

zalozylam osrodek, normalnie paranoja, nie mam pojecia jak sie za to zabrac... cos mi nie idzie to jak powinno, od czego zaczynalyscie? fajnie byloby kupony posadzic na jesien  😍
podbijam bo zalezy mi na odpowiedzi- nie wiem dlaczego ale ojca mojego malego nabytku nie ma w kryciach, moze inbreed sie nie kwalifikuje?

czym byście pokryly? bo najpierw myslalam o tym arabku najepszym,  ale staminy nie musze chyba polepszac, chcialabym w skoki zainwestowac, ale kon o najwiekszym wspolczynniku skoków ma malo gwiazdek, wiec nie wiem... pomoze ktos doswiadczony? czy moze w szybkość? czym byście kryly? chodzi mi o Anabellę.
chodzi o .com.

i ponawiam pytanie o 1 % zdrowia kobylki na PL.
Jak ma kamień filozoficzny to przeżyje.  Nst dnia będzie miała niskie parametry.
Ja na początek do swojego ośrodka powstawiałam swoje koniska. (zawsze można oszczędzić  😁 )
Posiałam marchew i owies.
teraz niestety pszenica i rzepa, bo lato. licze ze moze uda mi sie kupony posadzic, ale bede wtedy prosic o rade. ciagle sie glowię co z kryciem zrobić,

bo nie wiem czy isc ogólnie w gwiazdki czyli Arab Primm, czy Wallent czyli mniej gwiazdek a wiecej skoków

🙇
Może na początek idź w stronę skoków.
Jak urodzi Ci się klaczka to pokryj ogierem z dużą ilością gwiazdek.
Ja bym tak zrobiła.  Może coś ciekawego będzie, a jak nie to sprzedać źrebaka.
jeśli chcecie mam na sprzedaż kłusaki z PG po zabawach 429 i umiejętnościami 125 🙂
Dunka - i jak? dasz dziś radę zając się moimi rogami i pokryć klacze?
dam 😉
na co zrobić auto?
a jak myślisz ?  😉 na iguhh ofc.
pokrylam hanoverem. druga kobylkę pokryję arabem.

pomozecie ciut z osrodkiem?

mówi mi, że nie mam zadnego stajennego, a wczesniej obiecywali darmowego jednego, gdzież on :P?

i zrobilam jakies pseudo tory do dyscyplin, ale nie wiem gdzie ustawic pulę nagród i sprawić, żeby się odbyly 😉 zostalo mi 7 tys a nic nie mam kupionego :P a bardzo chcialabym kupony zasadzić na zimę, co robic juz teraz w tym kierunku?
bemyself, jeśli masz poniżej 20 boksów stajenny jest nie potrzebny
Gdzie jest Dunkaa ? 👀 Otrzymałam zgłoszenie od Cierp1enie iż, gdyż, dlatego, że ma problemy z netem, nie da rady wejść na howrse i zrobić autoryzacji konta czy coś :kwiatek:
jestem, jestem. Ok .  :kwiatek:
bemyself, co do zawodów to puli nie uzgadniasz ty tylko "sama się uzgadnia". Ty tworzysz tylko przejazd (ustawiasz parkur czy cóś) i w zależności od trudności i prestiżu zawodów ustala się pula nagród.

Co do kuponów to musisz mieć dużą łąkę, żyzną. Z jednej łąki (mimo kilku nasion) rośnie tylko 1 kupon :/
Miss, to ile trzeba tych nasion na kupon? tylko na duzej lace? w zimie, to nie w szklarni?
nie 😉 i nasion kuponu nie można kupić 😉
dziewczyny nie macie chmurek ? 🙁
mam już 7 więc jeszcze 13 a luzek fajny bo PG 584 🙂 
nasion szło chyba 5 i tylko na dużej łące ale nie pamiętam pory roku 😉
jesień  😉
jawalszym Ciagu mam 4 nasiona kuponu... jutro ostatnie okienko kalendarza... Ciekawe co bedzie. czekam dzis do polnocy
tak 5 nasion, duża łąka i jesień
rośnie przez miesiąc
mi niedługo skończy się uprawa 2 kuponów 🙂

Dunkaa - sorry  :kwiatek:
ale jestem zła, miałam 7 klaczy do krycia i nic dzisiaj nie zrobiłam ;/ wrrrr
ChemiK, moge ci jedne sprzedać  😉
Cierp1enie, oj tam, oj tam 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się