najlepszy koń ma teraz 71 gwiazdek, a w umiejętnościach 1911.18 ja bym chciała w końcu przebić 1600, ale brakuje mi ok. 11 w um, a zostały mi tylko zabawy i lekcje, a nie mam chmurek no i muszę zdążyć pokryć i wyźrebić zanim zacznie tracić umiejętności... bemyself na polskim nie ma xanthosów ani archimedesów. szkoda szczególnie tego drugiego, bo daje PD za poprawną odpowiedź na pytanie. xanthos z założenia miał dawać RO szczęśliwcom, ale to było, kiedy można było pogłaskać każdego xanthosa. teraz można tylko 5 i szanse na RO są praktycznie zerowe :/ chcodzi ci o April? ja bym kryła.
Wiewiórka x 3 Żaba x 1 Jaskółka x 1 Motyl x 1 Konik Morski x 5 Złote Ostrogi x 3 Puszka Pandory x 3 Podkowy Posejdona x 2 Lira Apolla x 2 Laury Dafne x 2 Powiew Eola x 1
mam takie rzeczy na wymianę. przyjmę chmurki lub towarzyszy na międzynarodowym.
[quote author=Cierp1enie link=topic=49169.msg1140667#msg1140667 date=1316962731] 42gwiazdki 🤔 niezłe tam konie są
najlepszy koń ma teraz 71 gwiazdek, a w umiejętnościach 1911.18 ja bym chciała w końcu przebić 1600, ale brakuje mi ok. 11 w um, a zostały mi tylko zabawy i lekcje, a nie mam chmurek no i muszę zdążyć pokryć i wyźrebić zanim zacznie tracić umiejętności... bemyself na polskim nie ma xanthosów ani archimedesów. szkoda szczególnie tego drugiego, bo daje PD za poprawną odpowiedź na pytanie. xanthos z założenia miał dawać RO szczęśliwcom, ale to było, kiedy można było pogłaskać każdego xanthosa. teraz można tylko 5 i szanse na RO są praktycznie zerowe :/ chcodzi ci o April? ja bym kryła. [/quote]
dokladnie, o April. to zostawię ją na krycie. zbankrutuję normalnie 😉 ale zadowolona jestem z niej nawet. chyba w miarę dobra wyszla? znalazlam tylko jednego poki co xantosa, mozna kazdego glaskac, czyli szukać ich dalej? czy jednego raz dziennie tylko? jest jakas metoda, żeby znalezc boskie konie uzytkowników, poza przegladaniem strona po stronie u kazdego?
strasznie bym chciala miec gypsy, ciekawi mnie ten konik, ale ceny sa okrutne :o no i ceny krezusow sa niesamowite. 30 kuponów:o
można pogłaskać 5 xanthosów, jeden zawsze daje 10% energii dla najpóźniej urodzonego twojego konia. są ich prawdopodobnie setki, wejdź w community -> directories -> horses i tam wpisz imię. jeśli wyskoczą zwykłe konie, to idź na ostatnią stronę. tak się szuka każdego konia 🙂 i możesz odpowiedzieć na jedno pytanie archimedesa i dostaniesz PD (aging point). jak nie znasz odpowiedzi, to pisz tutaj, metodą prób i błędów przerobiłam chyba wszystkie pytania 🙂 no i zawsze otwieram ok. 4 archimedesy i wybieram najłatwiejsze pytanie. co do źrebaka, to faktycznie niezły. kryj dopóki nie dojdziesz do ponad 60 gwiazdek. wtedy zadbaj o dobre umiejętności. jeśli tylko możesz to dawaj klaczy Aphrodite's Tears i wybieraj tylko najlepsze ogiery. ale powiem ci, że fajnie masz, drugi źrebak i 42 gwiazdki. mnie dużo czasu zajęło dojście do takiego wyniku 🙂
Czy chciałby ktoś zaopiekować się moimi końmi? Nie ma mnie od środy do piątku. Wykonywanie zadań z kalendarza i opieka nad końmi. :kwiatek: Nick i hasło podam na PW. 😉
[quote author=idziosława link=topic=49169.msg1140548#msg1140548 date=1316946955] Mógłby mi ktoś przetrzymać na kilka minut 100 000e? Potrzebuję mieć mniej na zakup kuponu. e: w zamian dam Powiew Eola, 500e lub piramidkę. [/quote] podbijam 🙂