Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

😁 😁

to na co mam wystawiać? 🙂
na iguhh oczywiście  🤣
kolejna z 3 szmaragdami
podobno w okienku miała..
nie nudzi się komuś?  🤣 bo szukam kogoś, kto do końca mi wytrenuje moją nową klacz  😀
ja mogę 😉 i tak swoje miałam trenować to mogę komuś wytrenować 🙂
tzn teraz już chodzi tylko o lekcje i pozniej chmurki.
ok 😉 tylko napisz jaki konik dokładnie 🙂
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4981073  ten konik .

JEZU, NIENAWIDZE OSÓB Z HOWRSE, NIENAWIDZE -.-' I JESTEM DO TYŁU O 9 KUPONÓW.  🤬 🤬  😵 😵
co się stało ?
laska zajmowała się końmi iiiiiiiiiii oczywiście otworzyła ro za moje kupony kuźwa. -.- ' mój pegaz poszedł się... =.=
o kurde :O co to za dziewczyna ?
Ty to masz pecha do ludzi, ja bym na Twoim miejscu to już nikomu nie dała koni do opieki ... no ja Ci nie oszukam xD
toć wiem. ja was znam.. czas ogarnąć kupony na lewych...
ogarniaj a ja zajmuje się koniem 🙂
dać mu wszystkie 20 chmurek ?

ja ostatnio też z lewych miałam kupony, które poszły na objęcia dla tekińców, mam nadzieję, że się zwróci bo mi nigdy nie udaje się zarobić, zawsze tylko wydaje ...
taak, chmurki z zapasów.  😉
ok 😉

dobra dziewczyno skąd ty masz znowu 350 pkt dorastania ?  😵
Chmurki i duża ilość koni 😉

BOŻE, TO CHYBA NIE TA LASKA... BO WŁASNIE KTOŚ NAJLEPSZEGO OGIERA Z HODOWLI COBÓW MI WYSTAWIŁ ZA 3 KUPONY, JAK ANULOWAŁAM, TO ZA KUPON  👀 🤔 BOJE SIE ; O
o fest :O ktoś Ci się włamał na konto !
WIEM ! BOJE SIĘ EJ, BEZ LIPY >.< JUŻ ZMIENIŁAM HASŁO. NAWET NIE PAMIĘTAM NA JAKIE, POZDRO DLA MNIE  😵
masz też jednorogi wystawione !
appaloose za 5 i pinto za 1
kocham cie kobieto.. nie zauważyłam tego.. ku*** boje sie ! masakra, zaraz wystawiam rożki do hodowli !
no lepiej je ewakuować na wszelki ..
a ja taka w szoku patrze a tu koń z 5 kuponów i patrze appaloosa .....
masakra..  :/
Dunkaa - masakra jednym słowem, zmień hasło i to kilka razy dziś

a kto ma ochotę zając się moimi końmi? 🙂
tylko czemu zawsze ja ? :/
właśnie a może ktoś chce moimi ? ^
może zgłoś to do admina lub moderatorów, może znajdą ją po adresie ip.. o ile nie zmieniła...
ja taką osobę bym...(pozostawię cenzurę)
tak, tak, ja też. do modów nie ma co pisać, bo oni nic nie zrobią,a na kontakt nie chce, bo mam za duzo lewych  😁

EDIT  :  Blue Sky czyli nabór nowych członków hodowli jednorożców Appolossa. Hodowla Blue Sky ogłasza nabór nowych osób do hodowli jednorożców.
ktoś chętny ?
z tymi lewymi mógłby być problem xD
Dunkaa ja na razie spadam, ale konika Ci potem dokończę na 100% 🙂 teraz zabezpieczaj konto 🙂
masarka, jaka schiza..  🤔
na wszelki wypadek zmień jeszcze email...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się