trochę w temacie, trochę nie w temacie 🙂 Robię grę podobną do howrse (ale jednak inną 🙂😉, w której hoduje się psy różnych ras. Gra jest rozbudowana, bardzo ciekawa, ma śliczną grafikę i coś czego brakuje howrsom - rozbudowaną genetykę wpływającą nie tylko na charakter, ale też wygląd psa (po skrzyżowaniu jamnika z dalmatyńczykiem może wyjść np. biały jamnik w czarne ciapki 🙂😉. W tej chwili gra jest zrobiona w około 70%, w przyszłym tygodniu planuję uruchomienie wersji testowej i szukam osób chętnych pograć w taką beta-wersję i jednocześnie szukać błędów, niedociągnięć itp. W wersji testowej gra będzie niedostępna dla innych osób niż te, które zostaną wybrane do beta-testów. Dodatkowo te osoby, które najlepiej się spiszą w beta-testach gry zostaną moderatorami i będą mieć stały dostęp do doglarów - waluty jaką płacimy w grze (coś jak kupony/passy na howrse).
Chętni (powyżej lat 13,. górnego ograniczenia brak) - pisać na PW 🙂
EDIT - nie odpisuję na zgłoszenia (bo już ich dużo przyszło -dzięki!!:P), odezwę się do wszystkich jak uruchomimy grę.
bemyself tu masz wszystko. chociaż moim zdaniem to nie jest odpowiedni wątek do takich rozmów. i nie wiem, jak na to zapatruje się moderacja. chociaż dopóki nie ma podanego linku, to chyba nie jest reklama? 🙂
opłaca się go kupić ? klik -> [url=[[a]]http://www.howrse.pl/marche/vente/voir?id=2654121&requete=type%3Ddirect%26tri%3DtotalCompetence%26sens%3DDESC%26race%3D6%26prix%3D0%26prixComparaison%3Dg%26pass%3D0%26passComparaison%3De%26purete%3D1%26page%3D2[[a]]🙂] 🙂[/url] kupiłam xD
postarzałam konie jeden ma feniksa i zwój plutona a drugi smoka i zarobiłam na nich 34 tys 😀 a tego achała będę robić też pod GP 🙂 jeszcze dokupię klacz i może zgarnę coś na sprzedażach na początek 🙂
wabankowa , nie wiem po ile chodzą więc wysyłam ci jako prezent, ja wymieniam chmurki na orchidde, wiec jak bedziesz miała kiedyś niepotrzebną orchideę to mi wyślesz i już 🙂 Chmurka jest na koncie siostry a ona sie nie pogniewa że jej gwizłam 😁 Na jaki nick wysłać bo mam sklerozę i nie pamiętam 😡
Właśnie doczytałam że wabankowa 😀 wiec chmurka czeka na ciebie.
zaźrebiłam jeszcze raz Wenecję i wystawiłam po 99999eq jakby ktoś chciał kupić ale fajnie bo zdobyłam dzięki niej 2 kupony to otworzę sobie jeszcze 2 ro 😀
* Siodło szyte na miarę * 500 Equus * 5 rzep * 2 punkty dorastania * Oblicze Huraganu, Premia na Grand Prix: Bonus +9 do galopu, skoków i kłusu na czas zawodów Grand Prix * 3 mieszanki kaloryczne
kolejne 3 otworzyłam i była woda młodości, kamień i puszka
a moje cr wygląda teraz tak
Podkowy Posejdona x 20 Lira Apolla x 10 Diament x 9 Laury Dafne x 9 Złote Ostrogi x 8 Klepsydra Kronosa x 8 Objęcia Morfeusza x 8 Woda Młodości x 8 Promień Heliosa x 7 Powiew Eola x 7 Zwój Plutona x 7 Puszka Pandory x 6 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 5 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 4 Czarna Orchidea x 4 Kamień Filozoficzny x 3 Zestaw Hery x 3 Różdżka Płodności x 3 Łzy Afrodyty x 3 Lonża Boreasza x 3 5-ty Żywioł x 3 Konik Morski x 2 Zestaw Atalanty x 2 Strzała Artemidy x 2 Upominek Hestii x 1 Zestaw Posejdona x 1 Zestaw Nyks x 1 Złote Jabłko x 1 Krew Meduzy x 1
😅 😅 kto ma 13 zbytecznych koni? potrzebuję przelać komuś 13ml bym mogła kupić kupon za equns Najpierw ja prześle 13 swoich a potem odda mi ktoś 13 swoich 🙂 oczywiście tylko osoby które znam i ufam w końcu to 13ml 😀