Sprzedam, ale w sumie nie wiem za ile.. widziałam, że na wymianach najtańsza jest za 86 tysięcy, ale to spora przesada.. a ile jesteś w stanie zapłacić?
"Hi there, just wondering if I can offer you a Arab Female Uni for your Philosopher's Stone instead of the BMI you want???" w skrócie ktoś chce mi dać araba jednoroga za KF, za który chciałam RO i to w trakcie trwania promocji 😂 w kolejnych 2 RO też nic, tylko Gryf, którego spróbuję wymienić na RO. przyjmę chmurki na międzynarodowym. mogę coś zaoferować na polskim, ale dopiero od poniedziałku. najchętniej oddam towarzyszy Wiewiórka x 3 Pies x 1 Żaba x 1 Jaskółka x 1 Motyl x 1
Dunkaa - powodzenia w treningu, na pewno wyjdzie coś świetnego 🙂
2klaczki sprzedane jak ktoś chce konia do GP z um wrodzonymi 177/ 9gwiazdkami PG 570 za jeden kupon to pisać
wabankowa - dzięki :kwiatek: ale Twój ośrodek jest za słaby dla mojego konia potrzebuję boksu 16m a jak ma 18m to już mega super i prysznic no i lekcje muszą mieć ok 58-80 wtedy mniej energii będę tracić i więcej będę mogła trenować
esef, zapowiada się ciekawie, bardziej rozbudowane niż Howrse, które zresztą zaczynało od podobnej grafiki 😉 Może założyć osobny wątek dla twojej gry żeby tu nie robić offa?
możesz założyć jeśli chcesz, ale na razie niewiele tam będzie. Może jak już otworzymy wersję beta to grające osoby coś niecoś napiszą, jak wrażenia, damy jakieś screeny..
Miejsca na beta testy jeszcze są 🙂 Potrzebuję na początek około 20 osób i zakładam, że nie wszyscy z tych co sie zgłaszają będą rzeczywiście grać (bo potrzebne są osoby, które będą aktywnie grać, a nie tylko założą konto, popatrzą i tyle). Po jakimś miesiącu wpuszczę kolejne 20-30 osób na ostateczne dopieszczanie parametrów a potem GO LIVE 🙂