dam zestaw nyks za 5 RO i piorun zeusa za 1 ro 🙂
wabankowa , to był zbędny kupon na lewym, które miało 50 dni stażu, więc 2 punkty karmy A jeżeli chodzi o przesyłanie to w tym tygodniu jak nigdy za przyjmowanie prezentów wymiany mi się marnowały i mam limit 😤
fordzik14, myśle, że tutaj ci nikt nie da 5 ro, za nyxa, bo to się nie opłaca 😁
Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Złote Ostrogi * 800 Equus * 5 rzep * 10 jabłek * 2 punkty dorastania Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Siodło MK * 1 000 Equus * 5 rzep * 6 jabłek * 2 punkty dorastania Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Feniks * 500 Equus * 10 rzep * 3 mieszanki energetyczne Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Puszka Pandory * 500 Equus * 15 rzep * 3 punkty dorastania * 3 mieszanki energetyczne Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Kamień Filozoficzny * 500 Equus * 25 rzep * 2 mieszanki kaloryczne Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Siodło MK * 800 Equus * 5 rzep * 9 punkty dorastania * 2 mieszanki energetyczne Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Gryf * 1 500 Equus * 50 rzep * 4 jabłek Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Żółw * 500 Equus * 15 rzep * 6 jabłek * 2 punkty dorastania Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Objęcia Morfeusza * 800 Equus * 20 rzep * 6 jabłek Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Łzy Afrodyty * 500 Equus * 5 rzep * 3 punkty dorastania * 1 mieszanka kaloryczna Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Róg Obfitości * 500 Equus * 10 rzep * 4 jabłek * 3 punkty dorastania Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Klepsydra Kronosa * 500 Equus * 5 rzep * 4 jabłek Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Jaskółka * 1 000 Equus * 20 rzep * 3 punkty dorastania * 2 mieszanki energetyczne Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Łzy Afrodyty * 1 000 Equus * 15 rzep * 2 jabłek Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Klepsydra Kronosa * 1 000 Equus * 10 rzep * 2 jabłek Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Lira Apolla * 500 Equus * 15 rzep * 3 punkty dorastania * 2 mieszanki energetyczne Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Żółw * 800 Equus * 15 rzep * 2 punkty dorastania * 1 mieszanka energetyczna Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Objęcia Morfeusza * 800 Equus * 5 rzep * 4 jabłek Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Żaba * 1 000 Equus * 5 rzep * 2 punkty dorastania * 1 mieszanka kaloryczna
Alabamka aha, nie lubię takich lewych bo trzeba czekać aż będą prywatne 🙁 też bym otworzyła 😉 Cierp1enie wow :O ale zawsze masz 2x objęcia i parę innych fajnych 🙂
Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Woda Młodości * 4 000 Equus * 10 rzep * 2 punkty dorastania * 1 mieszanka kaloryczna Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Siodło MG * 800 Equus * 10 rzep * 2 jabłek * 3 punkty dorastania Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Pies * 1 000 Equus * 10 rzep * 2 jabłek * 7 punkty dorastania Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Owca * 800 Equus * 10 rzep * 2 jabłek * 3 punkty dorastania Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Żółw * 1 000 Equus * 5 rzep * 2 punkty dorastania * 1 mieszanka energetyczna Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Klepsydra Kronosa * 1 000 Equus * 15 rzep * 3 mieszanki kaloryczne Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Łzy Afrodyty * 1 000 Equus * 5 rzep * 4 jabłek * 11 punkty dorastania Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Róg Obfitości * 500 Equus * 10 rzep * 4 jabłek * 2 punkty dorastania Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Siodło MK * 800 Equus * 5 rzep * 9 punkty dorastania * 2 mieszanki energetyczne Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Żaba * 2 000 Equus * 5 rzep * 2 jabłek * 3 punkty dorastania powiedzcie mi, że to żart.... tyle RO i same śmieci jak towarzysze po co mi one, jak każdego ze wszystkich gatunków mam po 20szt... 😵
dobra dam nyksa za 3 ro😉 i piorun za 1 ro🙂
a otwierałaś z zapasów czy za kupony ? to na serio przegięcie ja miałam w 5 albo 6 rogu ..
Cierp1nie, miałam to samo 🙄 i tyle też gdzieś otworzyłam :/
30 RO Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * Siodło MK * 500 Equus * 10 rzep * 6 jabłek * 2 punkty dorastania Wygrywasz…wabankowa - z zapasów bo miałam tylko i 2 za diamenty kuponów nie mam bo wczoraj kupiłam konia za 20kuponów 🙂 Dunkaa- przegięcie to jest a tak liczyłam na to, mam 2 Szafiry w końcu 🙁
Cierp1enie, też tak uważam 🙄 🤔 a wejdźcie tu
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=65984 w " boskie i coś tam dalej 😀
jedna laska też 2szt wygrała
edit
ona
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1183526 w 15 i 16 ro
kolejna osoba z 2 szmaragdami :/
otworzyła 15 RO
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=967476 a ja wyhodowałam takie cudo do GP
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4981072 jednego mam na sprzedaż
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4977540 mój angol na GP , kupiony po znajomości za 4 kuponu 😜
świetny !! ja nie mam żadnego folbluta :/ pocieszam się tym, że mam na koncie 13 005 581 Equus
Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Zestaw Harmonii 500 Equus 15 rzep 2 jabłek Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Czarna Orchidea 500 Equus 10 rzep 2 punkty dorastania Siła Tajfunu, Premia na Grand Prix: Podwaja zyski uczestniczących w zawodach 1 mieszanka energetyczna no cóż, dobre i to 🤔
ciekawe jak wygladał będzie Topaz. czy mozna boskim startować i kryć normalne klacze badz boskie klacze kryc normalnym koniem?
czy wam dzisiaj ten ranking się nie zmienił od wczoraj ? 🙄 Cierp1enie, ogolnie one są po 6 kuponów, tyylko, że gadam sobie i jestem w hodowli z elitą, to mam zniżke 😜 wgl myślałam, że elita jest taka fee i bee, a one są fajne, szczgólnie ArinStreal, uwielbiam ją 😜 edit : już czuje jak zarobie na kryciach ogierem rożka dzisiaj 🏇 cały czas ktoś do mnie piszą o pokrycie .
Potrzebuję RO, mogę dać gryfa/ feniksa/ kangura/ promień heliosa/ ZJ/ wodę młodości/ różdżkę płodności
ja to chyba nie mam dostepu do prywatnych sprzedazy jeszcze, a chetnie bym sie pozbyla tego co mam i zaadoptowala rogi 😜 Klepsydra Kronosa x 2 Konik Morski x 2 Strzała Artemidy x 1 Laury Dafne x 1 Czarna Orchidea x 1
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=85343 a ta osoba ma 3 Szmaragdy 😵
2 w boskich, 1 w pozostałych
Dunkaa - to wiesz 😀 możesz mi załatwić jakiegoś hhah
hahhahaha, napisz do ArinStreal, ona jest naprawde fajna, można się z nią dogadać, Lullaby_x też spoko jest ^ i Nathaly tez fajna 😀 ostatnio jej ogarniałam konie, ona ma 290 kuponów 😲
bemyself, ty masz staż 17 dni? No to musisz sporo poczekać chyba że kupiłaś klucz biznesowy czy cos takiego. Bezpośrednie są od bodajże 3 punktów karmy, jeden punkt dostaniesz za 30 dniowe członkostwo, drugi jak kupisz za kase kupon a na trzeci musisz pewnie czekać do 60 dnia stażu 🙄 A mam słabe rożki i mogłabym ci 1 sprezentować bo już się prawie kontem nie zajmuję 🤣
Misskiedis możesz oddać konto 😁 😁
oj, to szkoda wielka 🙁 a to jest ten rynek specjalny? bo tam jest napisane, ze trzy dni czekania przede mną . mysle nad zalozeniem lewego konta z drugiego laptopa i przerzucaniem pktów dorastania potem 😉
jak myślicie za ile mogę ją wystawić? Po mojej najlepszej klaczy Selavi
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4937520 Cierp1enie trochę ją poprawiłam, kupiłam 2 chmurki dodatkowo ale już mnie nie stać na więcej 🤔
Dunkaa- 290 kuponów, matko, co ona z nimi robi 😀 Asiaa - i jakie ma um?
Jak to określiła, " umie oszczędzać " nie no, one są spoko. 😎
Cierp1enie teraz 822.62 brakuje jej 2 miesiące do 25 lat