bemyself wstawiłaś zły link, wejdź w My page i tam na dole masz konie, tamten link daj 🙂 przy okazji ponawiam prośbę szukam kogoś do przerzucenia dwóch RO na międzynarodowym jako prezenty z lewego na główne uśmiech odwdzięczę się uśmiech
Finde jetzt heraus, was Du mit dem Füllhorn gewonnen hast ... Füllhorn (RO) 3 500 Equus 10 Rüben 2 EnergieMashs Na międzynarodowym bilet na GP Na polskim ... Brak słów 😵 Gryf jedynie, ale to i tak lipa :/
Otworzyłam następny RO z niemieckiego Wygrałam Klepsydrę kronosa, albo u nas takie śmieci są w RO, albo na niemieckim mam szczęście 👍
ja na międzynarodowe standardy to bardzo średnio, ale możesz powalczyć. jeśli będziesz kryć tylko najlepszymi ogierami to za parę pokoleń będziesz mieć dobre konie. ja od początku tylko kryłam i kupiłam chyba tylko dwie klacze do hodowli, a teraz mam araby z 65 gwiazdkami 🙂 jeśli uprzesz się na to konto, to hoduj ją. sama widzisz, że z konia bez gwiazdki i z 53 gwiazdkami wyszło 21 gwiazdek. opłaca się jak dla mnie. przynajmniej sama do czegoś dojdziesz, bo na szczyt rankingu na międzynarodowym nie ma szans niestety 🙁 i zaprosiłam cię 🙂 faith poszło 🙂 (i masz PW, coś mi się chyba pomyliło, bo pisałam jednocześnie do bymyself 🙇 ok, dało się odkręcić 🙂😉
ej, a na międzynarodowym gdzie są pszczoły??? koń bemyself ma, a w sklepie nie widzę... a motylka to chyba takiemu koniowi, którego się nie chce super wytrenować, ale będzie się nim regularnie zajmować (same zabawy)
to ciekawe w takim razie, na początku są różne bonusy, ale żeby takie, których nie ma w sklepie? może to jakiś błąd i w końcu wprowadzą. ponawiam prośbę szukam kogoś do przerzucenia dwóch RO na międzynarodowym jako prezenty z lewego na główne 🙂 odwdzięczę się 🙂
Krew Meduzy x 1 Podkowy Posejdona x 2 Konik Morski x 2 Złote Ostrogi x 2 Strzała Artemidy x 1 Lira Apolla x 2 Klepsydra Kronosa x 2 [s]Piorun Zeusa[/s] x 1 Czarna Orchidea x 2 Różdżka Płodności x 2 Uzda Posejdona x 1 Ro x 2
a ja miałam trenować dziś nowego konia do GP, a zauważyłam że fontanny nie mam 🙁 bo nie dawałam koni na zawody GP i zniknęła buu muszę czekać do poniedziałku