wabanka dzięki 🙂 PS Aha, teraz zauważyłam, że pisaliście już o tym. 😵
dzięki upominkowi na 100% urodzi się jednorożec 🙂 pilnie odkupię krew meduzy, chmurki i klepsydrę kronosa ! jeśli coś macie piszcie na PW a dogadamy się co do zapłaty 🙂
😲 ja to zawsze mam szczęście jak polscy piłkarze talent :/ dostałam oczywiście uzdę...
mam aż nieładnie się przyznać 15 lewych + główne i nie mam ani jednego upominku hestii 😤 😤 😤 😤 👿 👿
a ja miałam jeden i jeszcze około 15 do sprawdzenia 😂
i moja hodowla rożków Coba i appolosa ruszaa 😍 jak bede miała na sprzedaż , dam znać 😉
ktoś chyba w kulki leci 🤣
calore - hehe dobre tak samo widziałam jak ktoś dawał 1 RO za 2 RO 😂
U mnie tez uzda. Takie szczęście... ; | Appalosa też nie miałam, osła też nie :/ Może jutro będzie coś ciekawego.
Ja też w tym kalendarzu nie mam szczęścia 🤔 , ani Appalosa ani osła ani upominku, ale kupiłam roga Coba 😍
Mam na sprzedaż roga Appolossa ! 😉
skupuje wszystkie nie potrzebne psy. 😉
Ma ktoś ogiery kryjące rogi Appolossa i Coba? jeżeli tak, to baaaardzo proszę o zarezerwowanie krycia :kwiatek: klacze to:Appolossa - Gracja, Cob - Nimfa, nick Deni.
Ma ktoś na sprzedaż konto? 😉
Pilnie potrzebuję punktów dorastania! Wymienię się z lewymi, głównymi, wszystkimi! Mam dużo lewych, nie ma problemu z oddawaniem. Nick Berta 🙇
wysyłam zaproszenia i punkty 🙂 oddawaj na wabankowa 🙂
wabankowa , Oddałam, dziękuję prześlicznie :kwiatek: :kwiatek: Ktoś jeszcze? 🙂
nie ma za co i ja też dziękuję 🙂 zawsze więcej punktów na głównym a nie na lewych się marnują xD
Tak 😀 Dostałam punkty od: dybcia123. vereda. kunegunda123. zaćjesz. Gdzie oddać?
Alabamka oddaj na Jekaterina 🙂
aaaaaaaaa 😍 😍 PG ponad 431 <3
wabankowa, 😍 😍 JEŚLI KTOŚ MA HESTIE, CHĘTNIE JĄ ODKUPIE, PROPONUJE NAPRAWDE DOBRĄ OFERTE. CHĘTNI NA PW 😉
Ma ktoś na sprzedaż konto? 😉 nie gadaj, że kupujesz znowu 😀DD dostałam takie pw Kupię rożka 418,64 **Rogate Cuda** za 2 diament i za 30 000 proszę ja juz szukam jednorozca tydzień 😂 😂 odpisałam - za taką śmieszną cenę to za kilka lat może znajdziesz 🙂
haha dobre xD a ja właśnie modyfikuję swoją prezentację xD jak skończę to dam link i ocenicie czy ładnie 🙂
wabankowa - Ty szalejesz z tym howrse 🙂 które masz miejsce w rankingu? ja od 2 tyg w ogóle nie zajmuję się kontem, nie mam siły i czasu ja bym pokryła sobie rożkę z różdżką i upominek hestii ale nie mam dobrej i żal mi 🙁( ps. Alabamka siostro, rosołek wysłał Ci 9pkt dorastania nie musisz oddawać 💘
włąśnie wcale nie szaleję 😉
ostatnio miałam 430 ale nie zajęłam się przez dwa dni wszystkimi końmi i już mam 510 xD
a co do jednorogów możesz ze mną angliki hodować i się jakoś upominek wykorzysta 😉
i nowa prezentacja <3
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1240