sprawdzałam sobie kto kupił kupony dla jednoroga i trafiłam na profil Busi 🙂 jak popatrzyłam na karmę to mnie zamurowało ... 235 pkt ... i policzyłam sobie że: 1. 235 pkt karmy = 2350 tys kuponów 2. 2350 kuponów = 783 szt samych objęć morfeusza 3. dziewczyna sprzedaje konia po 2-3 kupony
i się dziwić, że normalny człowiek który się nie sponsoruje realną kasą nie może dojść na szczyt ...
dziewczyny pilnie kupię krew meduzy 🙂 nie było mnie w dzień promocji z kalendarzem kiedy była krew a kupiłam konia do GP i muszę mu potem dać 🙂
dziewczyny pilnie kupię krew meduzy 🙂 nie było mnie w dzień promocji z kalendarzem kiedy była krew a kupiłam konia do GP i muszę mu potem dać 🙂 ponawiam !
zarobiłam dzisiaj na sprzedażach koni 708421 tys i 3 kupony i jeszcze na zarezerwowanych mam wystawionego konia dla dziewczyny za 200 tys i 2 kupony 🙂
Ale jacy są cwani. Rzucili ta promocje z nowymi jednorożcami za zakup kuponów i w tym czasie dali upominek do wygrania. To wiadomo, że napewno pare osób które wygrało upominek skusi się na zakup kuponów, zeby dostać jednorożca i go rozmnażać. A normalnie by tych kuponów nie kupili. Mają głowe na karku :P
na international złapałam Ro i miałam : (przetłumaczone) Możesz wygrać ... Dowiedz się, co teraz musisz wygrać z rogu obfitości ... Kamień Filozoficzny 500 Equus 5 rzepa 6 jabłek Wielkie Wejście biletów Prix
Wczoraj jak się pojawiła promocja i ludzie pokupowali kupony to chyba tylko jeden był na sprzedażach... za coś koło 15 kuponów. Tak to sobie je wszyscy zostawiali.