Chciałaby może któraś z Was prowadzić ze mną hodowlę Appaloosów? Ostatnio wróciła mi chęć do gry i oprócz jednorożców chciałam zacząć jeszcze jedną hodowlę, tym razem zwykłych koni. 🙂 Jak coś to PW albo tutaj albo w grze na nick italiano. 🙂
Asiaa już 🙂 przepraszam że dopiero teraz ale wcześniej musiałam wyjść 🙂
jak zdobędę jeszcze 2 kupony i klepsydrę to niedługo zacznę wystawiać pokrycia jednorogiem angielskim z PG ponad 429 🙂 ale to tak za dwa tygodnie, najpierw musi w hodowli troszkę pokryć 😉
aja nie mam nic z nowej rasy 🙁 ani osiołka nawet 🙁 ale jakoś nie mam weny do howrse pokryłam 3 klacze rogi dziś ciekawe co będzie, pewnie jak zawsze bezrogi
U mnie 2 rożki, 4 bezrożki i jeszcze jedna klaczka z różdżką do spr. a został mi 1 pkt. Dlatego też, wabankowa, jednak muszę odwołać prośbę, brak punktów 🙁
Właśnie chce te 3 źrebaki rożki wytrenować aby za pokrycia brać 😤 Może ktoś ma możliwość zabrania do siebie, wytrenowania za swoje punkty w zamian za coś z CR? 🙂
Puszka Pandory x 2 Podkowy Posejdona x 2 Promień Heliosa x 2 Lira Apolla x 1 Zwój Plutona x 1 Różdżka Płodności x 1
wymienię za jakieś fanty na międzynarodowym. na polskim nie potrzebuję niczego. na międzynarodowym rozważę każdą propozycję, chociaż nie ukrywam, że zależy mi na łzach, różdżkach, sprzęcie od posejdona lub piorunie zeusa.