Laury Dafne x 26 Powiew Eola x 20 Podkowy Posejdona x 20 Złote Ostrogi x 13 Diament x 12 Konik Morski x 11 Lira Apolla x 9 Zwój Plutona x 8 Woda Młodości x 6 Promień Heliosa x 4 Uzda Posejdona Dostępny ekwipunek: x 4 Lonża Boreasza x 4 Siodło Posejdona Dostępny ekwipunek: x 3 Strzała Artemidy x 2 Puszka Pandory x 2 Czarna Orchidea x 1 Zestaw Posejdona x 1 Zestaw Atalanty x 1
Jak patrzę na te petycje w typie "Uratujmy konie siedząc na tyłku i wklejając obrazki" to mam ochotę gryźć i drapać. 🤦 Już 13 osób wrzuciło mnie na czarną listę, bo zapytałam o te petycje. Pewnie to durne, ale po prostu nienawidzę takich rzeczy. 👿
Dzisiaj, tak samo jak tydzień temu, z kalendarza można było dostać albo coś z cr, czyli krew meduzy albo nową rasę - appaloosa. Stąd ją miałam 🙂 Ale od razu sprzedałam za 3 kupony :P
Coś Owlinetowi chyba kasy brakuje, bo wciąż mi latają "świetne oferty". 🙄 Niestety zmartwię ich i nic nie kupię, bo niedawno zdechł mi 31-letni koń, a dzisiaj zdobyłam 5 pkt. Karmy, tak więc na moje skromne wymagania dwa kupony zupełnie wystarczą. 😉
Dziękuję wam ogrooomnie na klikanie w mój profil i ośrodek, dzięki temu mój ośrodek jest 4 w rankingu popularności 💃 :kwiatek: :kwiatek: Jakby ktoś jeszcze mógł :kwiatek: KLIK1 KLIK2 Można mi podesłać link, na pewno powchodzę 😉
Morskie Oko wpisuję się na liste oczekujących potomka Szelmy. Tzn jak bedziesz miała na sprzedarz to prosze daj znać, na pewno się dogadamy🙂. Macie może ogiera Pinto z rogiem?? Prosze niech ktoś wystawi oferte prywatnego krycia dla klaczy <3! ♥Cupido Dominandi♥, ewentualnie proszę też o krycie dla arabki Furnace ஜ i follblutki Be My Life Top. oczywiscie rogacze🙂