Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

a ja dziś słabo na kryciu bo tylko 30tys
ale cały czas howrse mi się przycina
już mam tak od 5dni
i przez to nie kryję klaczy :/
Cierp1enie ile Ty masz ogierów że tyle zarabiasz??
ChemiK, tak tak, tak!  😅 Szkoda, że ogier, ale lepszy rydz... 🙂
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4768966
Ahh ten mój cudowny ogier🙂 Gratuluje
Cierp1enie ile Ty masz ogierów że tyle zarabiasz??

6 🙂
Urodził mi się ogierek fryzyjski. 8*, PG557.21 UM wrodzone 170🙂
no to teraz wytrenować i fajny koń będzie 🙂
Wiem, ten zostaje a jego brat blizniak poszed na aukcje🙂
zna może ktoś schemat (oczywiście jak takowy jest) jak zwiękrzyć BLUP do 100?
trenujesz to w czym koń przoduje
ale chodzi mi czy w jakieś kolejności tzn lekcja, zawody(ile zawodów) przejażdżki (jakie i jaki czas) oraz trening.
zawody na koncu. ja robilam tak ze dalam konisiowi wode mlodosci i objecia i najpierw zabawy do 1,8 lat, potem na przemian zabawy lekcje i treningi a potem zabawy i przejazdzki (pod warunkiem ze towarzysz dodaje um powizej 1,8 lat. a na koncu zawody. 100% BLUP i pogrubione um mialam juz w wieku 11 lat u konia
ChemiK
a od jakiego wieku wysyłasz na zawody?
jak pogrubie 3 um przodujace i wytrenuje na max
tnx za podpowiedź, pozdrawiam
ja trochę inaczej trenuję konie, ale ja to głównie pod najwyższe UM do GP 🙂
Cierp1enie a jak Ty trenujesz?? Podziel się o ile nie jest to tajemnica🙂
to może ja też napiszę, może się komuś przyda. najpierw trenuję na maksa ujeżdżenie i szybkość w treningach, potem zawody skokowe do końca i dopiero trening skokowy. potem cross (na polskim to chyba biegi przełajowe) do końca i trening wytrzymałości. po tym wszystkim robię jazdy (te pierwsze z prawej, nie wiem jak po polsku ;p) i to mi pogrubia umiejętności. w miejsce ujeżdżenia, skoków i wytrzymałości wstaw sobie swoje najlepsze umiejętności i idź tym schematem. no chyba, że nie zależy ci na czasie, w innych rasach też działa taka kolejność (potem galop, kłus i prędkość w jazdach jeszcze), ale trwa to dłużej. no i wbrew pozorom koń ma większe szanse wygrać proste zawody przy małych umiejętnościach niż trudne przy dużych. kiedy czasem brakowało mi np. 1 zawodów do wyblupowania, a koń miał maksymalne umiejętności, to zajmowało to mnóstwo czasu.
to ja jeszcze inaczej 😀
Czy wymiana kamienia filozoficznego na zestaw atlanty jest korzystna czy raczej nie?
Złapałam właśnie RO w Ufo  😅
Czy wymiana kamienia filozoficznego na zestaw atlanty jest korzystna czy raczej nie?

to i to jest wartości 3 kuponów
a zestaw atlanty jest wycofany z cr
ja bym sie wymieniła
Nie chciałby ktoś wytrenować mi do końca tego osobnika? : http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4348523
Dla mnie to nużące strasznie i nie zbyt mam ostatnio czas  🙁
Dam Coś z CR!
Wymieniłam ale co z tego jak mam limit na wymiany i nie mogę przesłać na głowne  🤔

Dziś w kalendarzu Lira Apolla, nawet nie tak źle 😉
wymieniłam lirę na uzdę posejdona ;p jakoś mnie kolorowe imiona nie kręcą 🙂
Ja daję czasami do najlepszych koni, bo przeważnie albo wymieniam albo chomikuje 🙂
moje klacze ostatnio mnie nie zawodzą  😍
dałam też łzy  💃
kupię chmurki ! potrzebne dla konia do GP 🙂

hoduję fryzy z PG 570 i umiejętnościami wrodzonymi ponad 165 !
Nie będzie ktoś w najbliższym czasie kupował ZESTAWU NYX? Dostałam w rozliczeniu za konia, a nie jest mi potrzebny i mogłabym go odsprzedać nawet za 5 kuponów.
Ja z chęcią kupię

Nie będzie ktoś w najbliższym czasie kupował ZESTAWU NYX? Dostałam w rozliczeniu za konia, a nie jest mi potrzebny i mogłabym go odsprzedać nawet za 5 kuponów.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się