Misskiedis , dziękuje :kwiatek: wszystko na iguhh poprosze :kwiatek:
Bardzo potrzebuję PD! 🙇 Mam dużo rożków źrebaków do wychowania 🙁 Pooddaje z lewych!
Bardzo potrzebuję PD! 🙇 Mam dużo rożków źrebaków do wychowania 🙁 Pooddaje z lewych! A na jaki nick?
Alabamka ma nick w podpisie 😎
O faktycznie. Dzięki 🙂 Tak to jest jak się nie czyta podpisów :P
W podpisie właśnie po to abym nie musiała ciągle pisać 🤣Morskie Oko , dziękuję bardzo :kwiatek: Zaraz pójdzie zaproszenie z Alabamki i oddam 🙂
to ja jeśli można też proszę o punkciki 😉 pooddaję jutro bo mam limity na lewych 🙁
Jakby ktoś chciał to mam do sprzedania źrebaka do GP.
Podaje linka:
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4734135 Cena to 1 kupon
O nie! Znowu zapomniałam o pokryciu 👿
Ludzie co jest z tymi rogami? 😵 wystawiam naprawdę dobre i nie idą 🤔, jeszcze trochę to w ogóle nie będzie sie je opłacało hodować.
Watrusia :U mnie ostatnio było to samo. Kupiłam ogierka za ponad 100 tysięcy, dałam PZ, różne bonusy, potem zdecydowałam sprzedać. Wystawiłam na początku za 2 kupony-bo koń wcale kiepski nie był (dodatkowo klaczka) i nie poszedł. To wystawiłam za 1-nadal nic, dopiero sprzedałam za jakąś rzecz z CR o wartości 1 kuponu. Sprzedaż za 1 kupon nie opłacała mi się kompletnie, ale ogłoszenie tyle sterczało, że po prostu zdecydowałam, że nawet taka oferta nie jest zła.
Jako, że Cierp1enie miała jakieś problemy z autoryzacją a potrzeba mi szybko wytrenować konia to ponawiam mą prośbę🙂 daję klepsydrę kronosa za szybkie zrobienie jej🙂
Potrzebuję PD aby wyźrebić rogi ! 🙇 Oddam wszystko! Mogę sie też powymieniać PD lewe - PD lewe
a ja na 3 sprawdzone klacze 2 rożki 😍 szkoda tylko że ogiery ...
Dunkaa, poszły zapro bo ostatnio robiłaś porządki i moje lewe pousuwałaś ze znajomych 😁
tak, tak, wiem, wszystkich lewe pousuwałam. :kwiatek:
Poszły pkty, chmurki i klepsydra, może się przyda a jak nie to wymienisz za coś 😉
D Z I Ę K U J E ! :kwiatek: już mi się dzięki wam prawie 100 pktów :kwiatek:
Cuban , ale coś w tym jest, że ludziom ciężko wydać 1 kupon a 100 tyś dają za kiepskiego roga 😵 no kurcze mam klaczkę kłusaka najlepszym PG na sprzedażach i nie idzie 🤔
pierwszy raz od długiego czasu kryłam rano.
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/descendants?id=3275030 fajną mam klacz nie ? 😍
co było kiedyś w puzzlach? Aasiaa - dalej mam problem 😤 i dalej nie mogę nic sadzić w ośrodku 😤
Cierp1enie nie chciałbym poganiać, ale nie widzę, żebyś składala oferte na tego konia za ro 🤔 a może nie siedzę 24godz na necie? przez weekend nie wchodziłam bo nie miałam czasu teraz jestem na chwilę to od razu kupiłam a najlepsze jest to, że nie wzięłam od Ciebie RO więc nie wiem co to za tekst...
Cierp1enie to może ja ci dam tą klepsydrę za zrobienie a jeśli będziesz nadal chciała to mogę zająć się twoimi końmi bo mam dłuugie wakacje 😉
Asiaa - już mogę, masz nick Gajin?
Pokryje mi ktoś rożki ? :kwiatek:
C1erpienie przepraszam ale dużo razy mnie już oszukiwali i jestem nerwowy na tym punkcie. Jeszcze raz przepraszam :kwiatek:
[s]Potrzebuję pilnie Krwii Meduzy! Mam na wymianę: Zwój Plutona Konik Morski Złote Ostrogi Lira Apolla Laury Dafne Podkowy Posejdona Woda Młodości lub eguuslogin:marysik Pisać na PW/lub na PW na howrse[/s] nieaktualne
Mógł by mi ktoś wytrenować klaczke fryzyjską? Ma KK. Ostatnio oferowała mi się agulec ale po tym co Dunkaa napisała to zrezygnowałam 😲 Więc proszę niech ktoś pomoże :kwiatek: :kwiatek: