ja mam właśnie bliźniaki, klacze + jeszcze ro za zaliczenie zadania 😍
ale macie szczęście ja pokryłam 5 klaczy na razie dwa bezrógi i 3 do wyźrebienia ale ciężko to widzę, bo mam pecha normalnie
Ja na 3 krycia, 3 bezrogi 👿 Sprawiedliwości stało sie zadość, dziewczyna która mnie oszukała, straciła karmę 🙂
Pożyczę kupon! Oddam za 3 dni :kwiatek:
pomoże ktoś zająć się końmi ? 😉
Mój brat ma do sprzedania RO za equus albo OM. Jeśli ktoś by chciał, pisać na nick sorloy . 🙂 Po fali klaczek, różka wreszcie urodziła ogierka. Szkoda tylko, że bezróg. 🙄 A już miałam nadzieję, bo bezrogi zawsze jasne (cremello albo siwy jabłkowity) rodziła, tak samo matka, aż się zastanawiałam, o co chodzi 🤣
Chce ktoś pobawić się w kalendarz na moich lewych 😉? Dam PD albo coś do dogadania...
Skubany, złapał w UFO RO, otworzył, i proszę bardzo, drugi Róg, Piąty Żywioł, słowem żyć, nie umierać... Mówi, że sprzeda, tylko nie wie, za ile(equus). 🙄
jest ktoś chętny na zrobienie mi kalendarza mam 2 lewe i nie mam na nie czasu 😤 helppp plis pomocy :kwiatek:
[s]Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Piorun Zeusa 800 Equus 5 rzep 5-ty Żywioł 2 mieszanki kaloryczne kto pomoże przesłać te dwa przedmioty ? 🙂 [/s] [s]pliska 🙂[/s]
wabankowa, potrzebujesz jeszcze pomocy w przesłaniu żywiołów etc?? Jak coś to odezwij się na Howrse. ten sam nick🙂
[s]ChemiK poszło pw, Dunkaa jak ChemiK ni pomoże to skorzystam z Twoich lewych 😉 [/s]
Wlasnei latał mi RO... boje sie otworzyc...
OK odesle wabankowej zywioly i otworze.
załatwione okazało się że mam limit i mogę tylko jeden przesłać xD Dunka skorzystałam z Twojego lewego -> koniaraa1212
ja to niemam szczęścia w tej grze... Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Wiewiórka 1 000 Equus 5 rzep 2 punkty dorastania 1 mieszanka kaloryczna co taka Cisza?? 22 i wszyscy poszli spac?? 😵
Nie śpimy, ja pracuję. Nowa prezentacja się szykuję 😎
a ja umieram na brzuch, więc nawet nie mam siły pisać. DZIEWCZYNY JESTEŚCIE KOCHANE ZA TE PUNKTY I WGL 😍
Dunkaa spoko i tak się na lewych marnowały 😉 a agulec jeszcze dostanie za swoje
ja się zemszcze, ja jej nie odpuszcze, właśnie miałam na kontakt napisać, jej, znów zapomniałam 🤬 + i tak nie mam siły 🙄
Dunkaa ja Ci podeślę jeszcze pare punkcików tylko nei umieraj... edit: literówka
dobra, dobra, już mi troche lepiej 🤣
JAkieś ADHD z pisaniem mi się włączyło. Zwykle się nie udzielam. ale normalnie wkurzyła mnei ta laska
wczoraj chyba edytowałam posta z 50 razy, jak zobaczyłam, że najpierw nie ma kuponów, później rzeczy z cr , a jak punty, to już byłam taka wściekła. 👿
Chamstwo i tyle... rany jak ja bym chciala miec taka ilosc punktow jak Ty mialas... ale jakos nie moge uzbierac wiecej niz 100 bo zawsze gdzies jest kilka potrzebnych (ach te jednorogi...)
ja miałam punkty, sama nie wiem skąd 😵 byłam taka z siebie dumna, że tyle miałam 👿