Ale zastanawia mnie jak to możliwe ukraść 760 punktów dorastania jak są takie limity na ich wysyłanie że tylko trzy punkty w tygodniu... Jak ona to zrobiła?
mnie zastanawia jedno na autoryzacji nie można nic wysyłać,nawet na wymiany nie można wejść bo sprawdzałam dla pewności na lewym więc to jest dziwne ...
Wzrosła jej kasa- patrzyłam ile wczoraj miała equus- dziś ma więcej. A przedmioty z CR poszły do najsłabszych koni. Kupony najprawdopodobniej na RO- innego wyjścia chyba nie ma. Ew. jakieś zestawy lub dodała coś do koni. Na sprzedaż piramidek limitu nie ma- ostatnio sprzedawałam ok. 200 na raz. Ale czy mi się wydaje, czy Wy ją podejrzewacie o 'coś'? 😁
To nie są podejrzenia tylko zdziwienie. Naczytałam sie na howrse o tych wszystkich zabezpieczeniach, limitach żeby nie było kradzieży i myslałam że one faktycznie cos dają. Tylko fakt... chronią przed wypłynięciem tych rzeczy na zewnątrz a nie przed złośliwością. Po prostu nie sądziłam że ktoś będzie tak zawistny żeby sprzedawać czyjeś punkty i dawać fajne rzeczy z cr słabym koniom.